Խորհուրդներ և հնարքներ մեջքի, ծնկների և ողնաշարի ցավերի համար․ Եղինջի հյութով բուժում
Եղինջի հյութն ունի տոնիկ և սնուցող հատկություն, այն բնական բուժիչ թուրմ է ողջ օրգանիզմի համար։ Հետազոտությունների համաձայն՝ եղինջը զարմանալիորեն սննդարար է. բջջանյութի, սպիտակուցների և ածխաջրերի առումով այն համեմատվում է գարու կամ ցորենի հետ։ Եղինջը պարունակում է A և C վիտամիններ, նատրիում, ճարպաթթուներ, հակաօքսիդանտներ (ֆլավոնոիդներ, ֆենոլային միացություններ, կարոտինոիդներ), կալցիում և երկաթ և օգնում է բարձրացնել օրգանիզմի կենսունակությունը։
Հին ժամանակներում մկանային կաթվածով կամ արթրիտով հիվանդները թարմ եղինջը քսում էին տուժած մաշկին։
Եղինջը կարելի է օգտագործել հյութի, թեյի, քսուքի կամ լոգանքների տեսքով մկանային ցավից, ռադիկուլիտից կամ ռևմատիկ ցավից տառապողների համար։
Եղինջը կարելի է ուղղակիորեն քամել, սակայն ստացված հյութը դժվար է խմել որպես այդպիսին՝ խտացված տեսքով, ուստի այն պետք է նոսրացնել ջրով։ Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել կիտրոնի հյութ և մեղր։
Մեկ այլ միջոց է եղինջի համադրումը խնձորի և գազարի հետ։ Այսպիսով, դուք կստանաք հաճելի համով և նույնիսկ ավելի սննդարար հյութ։
1 բուռ եղինջին կարող եք ավելացնել 1 մեծ գազար և 1 մեծ խնձոր։
Այն կարող է օգտագործվել հետևյալի համար.
Մեջքի ցավ
Ուսի ցավ
Ծնկի ցավ
Մեջքի ցավ
Դաշտանային ցավեր
Դաշտանային ցավեր
Այն ունի ազդեցություն.
Դեպուրատիվ (հատկապես արյան մակարդակում)
Բորբոքային
Միայն տեսեք ինչ հրաշքներ են գործում կիտրոնն ու եղինջը միասին․ Սա անպայման պետք է փորձել
Ահա թե ինչը կարող է օգնել ձեզ երիտասարդացնել ձեր ջլերն ու հոդերը։
Սա եզակի գործիք է ջլերի և կապանների վերականգնման համար։ Բացի այդ, այն պարունակում է վիտամին C, մագնեզիում, բրոմ և սիլիցիում, որոնք նպաստում են ծնկների վերականգնմանը։ Իդեալում, ընդունեք այն առավոտյան, մինչև ձեզ լավ զգաք:
Բաղադրիչներ
150 գրամ վարսակի ալյուր
250 մլ ջուր
մի փոքր գդալ աղացած դարչին
1-ական բաժակ նարնջի և արքայախնձորի հյութ
40 գրամ աղացած նուշ
2 ճ.գ. մեղր
Այսպիսով, վարսակի ալյուրը եռացրեք և ավելացրեք ջուր: Ամեն ինչ լցնել բլենդերի մեջ, ավելացնել դարչին, նուշ, մեղր, նարնջի և արքայախնձորի հյութեր։ Հարում ենք, մինչև միատարր զանգված ստացվի, հովացնում ենք և խմում առավոտյան։
Եղինջ և կիտրոն
Եղինջը հիանալի հակաբորբոքային հատկություն ունի, որն օգնում է թեթևացնել ծնկների ցավը։ Հատկապես կիտրոնի հետ համակցված այս միջոցն էլ ավելի արդյունավետ է։ Ավելին, այն կուժեղացնի արյունատար անոթներն ու իմունիտետը։
Այսպիսով, ջուրը եռացրեք եղինջի և կիտրոնով։ Ապա թող սառչի 15 րոպե։ Այնուհետեւ այն պետք է զտվի այնպես, որ այն թափանցիկ լինի։ Լցնել ապակե տարայի մեջ։
Ծածկեք և թողեք թրմվի մոտ 1 ժամ։ Նշված ժամանակից հետո խորհուրդ է տրվում խմել օրական մեկ լիտր։ Համը բարելավելու համար կարող եք ավելացնել մի քիչ մեղր։ Լավագույն արդյունքի համար այս միջոցն ընդունեք շաբաթական 3 անգամ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։