Խոհարարը ասել է, թե ինչու չպետք է շերեփը կաթսայի մեջ թողնել

Դիտումներ 522

Խոհարարը ասել է, թե ինչու չպետք է շերեփը կաթսայի մեջ թողնել

Շատ տնային տնտեսուհիներ ճաշը ափսեների մեջ լցնելուց հետո թավայի մեջ շերեփ են թողնում:

Խոհարար Իվան Կուդրյաշովը բացատրեց, որ նախ հայտնի է մի նշան.

«Շատ բան կախված է նյութից։ Եթե ​​շերեփը փայտյա է, ապա թավայի մեջ գտնվելուց կես ժամվա ընթացքում ապուրը կարող է թթվել։ Եթե ​​այն չժանգոտվող պողպատից է, ապա ճաշատեսակը ավելի երկար կծառայի։ Եթե ​​դա նեյլոնե շերեփ է, սիլիկոնե, ապա դա նույնպես հնարավոր է, բայց մինչեւ ապուրը մատուցվի։

 



Եթե ​​տապակը չի փակվում, դա կամ արագ սառչելու կամ փչանալու կհանգեցնի: Սառնարանում անցանկալի բույրեր կամ բակտերիաներ կարող են թափանցել արտադրանքի մեջ բաց կափարիչով թավայի մեջ»,- նշել է փորձագետը։




Եթե ​​այն դուրս է բերվել, ապա սարքը պետք է լվանալ նախքան ետ դնելը: Սա վերաբերում է ոչ միայն ապուրներին, այլ նաև սոուսներին և այլ հավելումներին։



Ամենաընթերցվածը