Խոհարարը ասել է, թե ինչ անենք, երբ ապուրը աղի է ստացվում

Դիտումներ 830
Խոհարարը ասել է, թե ինչ անենք, երբ ապուրը աղի է ստացվում

Եթե ​​այնպիսի դժբախտություն պատահեց, որ ապուրը շատ աղի է, ապա այն դեռ կարելի է փրկել։ Խոհարարն ինձ ասաց, թե ինչպես դա անել:

Փորձագետ Իվան Կուդրյաշովը նշել է մեթոդներ, որոնք հայտնի չեն յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհուն։ Առաջին բանը, որ գալիս է մտքին, ապուրը ջրով նոսրացնելն է։ Այն իր տեղն ունի և ամենահայտնին է։ Բայց կան ուրիշ տարբերակներ։

 


«Աղով ապուրի դեպքում այն ​​կարելի է համեմել պղպեղով։ Այսպիսով, ուղեղը սկսում է մտածել, որ աղը քիչ է: Կծու կերակուրներից հետո մարդիկ հաճախ ծարավ են զգում։ Շատ դեպքերում դա պայմանավորված է նրանով, որ խոհարարը դրանք չափից շատ աղ է արել։ Մեկ այլ միջոց ապուրի մեջ հում կարտոֆիլ կամ բրինձ ավելացնելմ է։ 

 

Նրանց պարունակած օսլան ջերմային մշակման ժամանակ վերածվում է շաքարի։ Կարելի է նաև ձվի սպիտակուցը վերցնել, մի փոքր խառնել և ավելացնել ապուրի մեջ, բայց դա ավելի քիչ արդյունավետ է»,- կիսվել է խոհարարը։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը