Խնձորով կարկանդակներ

Դիտումներ 260

Խնձորով կարկանդակներ

Ավանդական կարկանդակների համար կարող եք ամբողջ երեկոն անցկացնել գազօջախի մոտ, ժամանակի մեծ մասը ծախսվում է ձևավորման վրա։ Մենք շատ կհեշտացնենք. շրջանաձև կտրատած խնձորները թաթախում ենք փափուկ կաթնային խմորի մեջ և անմիջապես տապակում: 

Բաղադրատոմսի բաղադրիչները շատ պարզ են.

Մեզ անհրաժեշտ կլինի

150 միլիլիտր կաթ, ձու, մեկ թեյի գդալ բուսական յուղ, 120 գրամ ալյուր, 2 ճաշի գդալ շաքարավազ, մեկ թեյի գդալ փխրեցուցիչ, մի պտղունց աղ և 5 քաղցր խնձոր։ ձևավորման համար վերցրեք 60 գրամ շաքարավազ և 0,5 թեյի գդալ դարչին։

Պատրաստման եղանակը

 Խորը ամանի մեջ ավելացնել սենյակային ջերմաստիճանի կաթը, ձուն և բուսական յուղը։

Խառնել ամեն ինչ հարիչով, մինչև հարթ լինի: Այժմ ալյուրը մաղում ենք մեկ այլ ամանի մեջ, ավելացնում փխրեցուցիչը, աղն ու շաքարավազը։ 

Ստացված զանգվածը լցնում ենք նախապես պատրաստված կաթնային զանգվածի մեջ - ունենք մի տեսակ խմոր։

Խնձորից պետք է միջուկը հեռացնել, կարող եք կեղևը թողնել, կամ մաքրելլ։Կտրել օղակների՝ մոտավորապես 45 մլ հաստությամբ։  Այս օղակները թաթախել խմորի մեջ և տապակել մեծ քանակությամբ բուսայուղի մեջ։ 

Մատուցելուց առաջ ստացված «կարկանդակները» ցանել շաքարի փոշի և դարչին։



Ամենաընթերցվածը