Խմիչք, որը պայքարում է վատ բջիջների դեմ, որոնք ձևավորվում են մարմնում կամ արգելակում դրանց աճը
Ընդունեք սա 3 ամիս, քանի որ առողջությունը ակնթարթորեն վերականգնվում է։ Դա նման է հրաշքի:
* Ձեզ անհրաժեշտ է մեկ բազուկ, երկու գազար և մեկ խնձոր։
* Լվանալ, հանել կեղևը, կտրատել և լցնել հյութաքամիչի մեջ և անմիջապես խմել հյութը։
*Ավելի թարմացնող համի համար կարող եք ավելացնել լայմ կամ կիտրոն:
Այս հրաշք ըմպելիքն արդյունավետ է հետևյալ հիվանդությունների դեպքում.
1. Քաղցկեղի բջիջների զարգացման կանխարգելում.
2. Կանխում է լյարդի, երիկամների, ենթաստամոքսային գեղձի հիվանդությունները, ինչպես նաև կօգնի բուժել խոցը։
3. Օգտակար է թոքերի համար, կանխում է սրտի հիվանդություններն ու արյան բարձր ճնշումը։
4. Իմունային համակարգն է ամրապնդում
5. Տեսողությունն է բարելավում, օգնում է հոգնածության և չոր աչքերի դեպքում։
6. Վերացնում է մկանային ցավը ծանր ֆիզիկական ակտիվությունից եւ մարզումներից հետո։
7. Հեռացնում է տոքսինները, բարելավում է աղիների աշխատանքը։ Մաշկը դառնում է առողջ և փայլուն։
8. Վերացնում է բերանի տհաճ հոտը։
9. Նվազեցում է դաշտանային ցավը։
10․ Շատ արդյունավետ է, եթե անհրաժեշտ է նիհարել:
Հնագույն հզոր միջոցը արագ կազատի հազը, ասթման, բրոնխիտը և կմաքրի թոքերը խորխից
Ցուրտ սեզոնին մարդիկ շատ ավելի հաճախ են տառապում շնչառական հիվանդություններից, հազը, ասթմա և բրոնխիտը նույնպես ավելի հաճախ են անհանգստանալու։ Ինֆեկցիաները, ալերգիաները և ծխելը նույնպես կարող են թոքերի հետ կապված խնդիրներ առաջացնել:
Մենք առաջարկում ենք ձեզ դեղամիջոցի բաղադրատոմս, որը կօգնի ձեզ ազատվել շնչուղիների հետ կապված ցանկացած խնդիրներից և պարունակում է պարզ բնական բաղադրիչներ։
Նախկինում մեր տատիկներն ու պապիկները պատրաստել էին այս բնական միջոցը նման առողջական պայմանները բուժելու համար:
Եվ հիմա այս գործիքը ապացուցում է իր հզորությունը: Բոլորը, ովքեր փորձել են այս միջոցը, համաձայն են, որ մեր տատիկներն ու պապիկները ճիշտ էին, և այս միջոցը հիանալի բուժիչ ուժ ունի:
Այն շատ հեշտ է պատրաստել և օգտագործել:
Վերցրեք մի կաթսա, միջին ջերմության վրա տաքացրեք շագանակագույն շաքարավազը, անընդհատ խառնելով մինչև ոսկեգույն դառնա:
Այնուհետեւ ավելացնել մանր կտրատած սոխը, մի քանի րոպե տաքացնել եւ ավելացնել ջուրը։
Խառնուրդը եռացրեք միջին ջերմության վրա, մինչև ջուրը պակասի մինչև մեկ երրորդը:
Ստացված զանգվածին ավելացնել մեղրն ու կիտրոնի հյութը և լավ խառնել։
Թող հեղուկը հանգստանա ամբողջ գիշեր:
Առավոտյան քամեք և լցրեք ապակե շշի կամ տարայի մեջ։
Խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր ուտելուց առաջ մեկ ճաշի գդալ օգտագործել։
Ավարտելուց հետո խորհուրդ է տրվում պատրաստել ևս մեկ չափաբաժին: Կրկնեք բուժումը մինչև բորբոքումն ամբողջությամբ բուժվի։
Երեխաները պետք է ընդունեն դեղամիջոցը միայն մեկ թեյի գդալ յուրաքանչյուր կերակուրից առաջ և միայն ձեր բժշկի հետ խորհրդակցելուց հետո:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։