Խմեք սա կանոնավոր կերպով, որպեսզի ձեր ստամոքսը լավ աշխատի. Ունիվերսալ միջոց բոլորի համար

Դիտումներ 530

Խմեք սա կանոնավոր կերպով, որպեսզի ձեր ստամոքսը լավ աշխատի. Ունիվերսալ միջոց բոլորի համար

Առողջության պատշաճ մակարդակը պահպանելու համար դուք պետք է վերահսկեք ձեր սննդակարգը: 

Կեֆիրը կօգնի կանխել բազմաթիվ հիվանդություններ և կուժեղացնի օրգանիզմի պաշտպանիչ ուժերը։

 

Մարսողական համակարգը

Այս մթերքը պարունակում է օգտակար բակտերիաներ, որոնք նորմալացնում են ստամոքսի և աղիքների աշխատանքը: 

Ուստի խորհուրդ է տրվում հակաբիոտիկներ ընդունելիս միկրոֆլորան վերականգնելու համար։

 

Ոսկրային կմախք 

Կեֆիրը համարվում է միջոց, որն օգնում է խուսափել նոսրացումից և ոսկրային այլ պաթոլոգիաներից։

Այն պարունակում է կալցիում, ֆոսֆոր և վիտամին K2, որոնց օգտագործումը օստեոպորոզի կանխարգելման միջոց է։ 

 

Սրտանոթային համակարգը 

Ենթադրվում է, որ միկրոֆլորայի վիճակը սերտորեն կապված է սրտի և անոթային ցանցի աշխատանքի հետ: Բացի այդ, K2-ը մասնակցում է արյան անոթների մաքրմանը: Այլ օգտակար նյութերը բարելավում են «վատ» խոլեստերինի մակարդակը և նորմալացնում արյան ճնշումը:

 

Վիճակը տոնից հետո

Ալկոհոլ խմելուց հետո վատ զգալը կարող է հանգստացնել սովորական կեֆիրով: 

Այնուամենայնիվ, չպետք է չափազանցել այն ստամոքսի բարձր թթվայնության պատճառով, որն ավելանում է ալկոհոլային խմիչքներ ընդունելու պատճառով: 

 



Տեսեք, թե ինչ է տեղի ունենում, երբ 7 օր դատարկ ստամոքսին ուտեք սխտոր և մեղր

Սխտորն առկա է երկրագնդի գրեթե բոլոր տեսակի խոհանոցներում: Այն ոչ միայն հիանալի հոտ ունի, այլև աներևակայելի հզոր է ամենատարածված հիվանդությունների բուժման համար:

Ինչ վերաբերում է սրտի առողջությանը, ապա սխտորը կարող է օգնել նվազեցնել արյան բարձր ճնշումը և վատ խոլեստերինը, կանխել սրտի իշեմիկ հիվանդությունը և սրտի կաթվածը և հակադարձել աթերոսկլերոզի հետևանքները:

 

 

Ավելին, սխտորի կանոնավոր օգտագործումը կարող է օգնել կառավարել օստեոարթրիտի, շաքարախտի և շագանակագեղձի ախտանիշները:

Սխտորը նաև օգնում է բարձրացնել ձեր իմունիտետը և ազատվել տոքսիններից: Համակցված կոճապղպեղի և սոխի հետ՝ այն կարող է նույնիսկ օգնել ձեզ քիմիաթերապիայից դետոքսիկացիայի ենթարկվել:



Ավելի լավ է սխտորն ուտել հում վիճակում, քանի որ դրա ակտիվ բաղադրիչը՝ ալիցինը, չեզոքանում է, երբ ենթարկվում է ջերմության: Լավագույն արդյունքի համար մի պճեղ սխտորը մանրացրեք և կտրատեք և թողեք 15 րոպե ուտելուց առաջ։

Դուք պետք է այն ուտեք դատարկ ստամոքսին, քանի որ երբ ձեր ստամոքսը լի է սննդով, ձեր մարմնի համար կարող է դժվար լինել վերամշակել և կլանել բոլոր սննդանյութերը:

Վերցրեք 2-3 պճեղ սխտոր և կտրատեք փոքր կտորների։

 

 

Խառնել մի գդալ մեղր։

Կերեք այս խառնուրդը ամեն օր, և դուք ձեզ ավելի եռանդուն և առողջ կզգաք ամբողջ շաբաթվա ընթացքում։

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը