Խմեք այս հյութը՝ քաղցկեղը կանխելու համար. Այս հյութի գաղտնիքն այն է, որ այն բարձրացնում է իմունիտետը, մաքրում արյունը և բարձրացնում էներգիայի մակարդակը
Ավստրիացի բնաբան Ռուդոլֆ Բրյուսն իր կյանքը նվիրել է գիտական հետազոտություններին՝ փորձելով գտնել քաղցկեղի ամենաարդյունավետ և այլընտրանքային բուժումը: Եվ դա նրան հաջողվեց։ Նա բացահայտել է հյութի բաղադրատոմսի գաղտնիքը, որը բարձրացնում է իմունիտետը, մաքրում արյունը և բարձրացնում էներգիայի մակարդակը:
Ավելի կարևոր է, որ այս հյութը հսկայական հաջողություն ունի քաղցկեղի բջիջների դեմ պայքարում։
Այս բաղադրատոմսն արդեն օգնել է 45000 քաղցկեղով հիվանդների։
Ռուդոլֆ Բրյուսը ստեղծել է 42-օրյա հատուկ դիետա, որը ներառում է շատ թեյ և իր ճակնդեղի վրա հիմնված բուսական հյութ:
Այս հյութը պատրաստելուց առաջ համոզվեք, որ օգտագործում եք միայն թարմ և օրգանական բանջարեղեն.
Բաղադրությունը․
55% ճակնդեղ
20% գազար
20% նեխուրի արմատ
3% կարտոֆիլ
2% բողկ
Խառնեք բոլոր բաղադրիչները մինչև հարթ զանգված ստանաք և պատրաստ է։ Դուք կարող եք սկսել ձեր բուժումը:
Բազմաթիվ հետազոտությունների արդյունքները ցույց են տվել, որ ճակնդեղի հյութը մեծ ազդեցություն է թողնում լեյկոզների և քաղցկեղի բուժման մեջ։
Ճակնդեղը վաղուց օգտագործվել է քաղցկեղի տարբեր տեսակների բուժման մեջ։
Ավելին, ճակնդեղի հյութը թեթևացնում է գլխացավը, ատամի ցավը, դիզենտերիան, մաշկային խնդիրներն ու դաշտանային ցավերը։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։