Խառը բանջարը տատիկիս տված բաղադրատոմսով եմ պատրաստում․ Պարզապես հիանալի է ստացվում
Բաղադրությունը`
- 1 կգ խառը բանջար
- 50 գրամ կարագ կամ ձեթ
- 2 հատ ձու
- աղ
Պատրաստման եղանակը`
1․Խառը բանջարը մաքրել, լվանալ սառը ջրով։ Խաշել աղ արած եռացող ջրի մեջ մինչև պատրաստ լինելը։ Ջրից հանել և թողնել, որ քամվի։
2․Կաթսայի մեջ տաքացնել կարագը կամ ձեթը, ավելացնել ջրքամված խառը բանջարը, տապակել 1-2 րոպե, ապա ավելացնել հարած ձուն։ Եփել մինչև ձվի պատրաստ լինելը։ Մատուցել սխտոր-մածունով։
Բարի ախորժակ
Վիտամին A-ն, վիտամին K-ն և վիտամին C-ն, ինչպես նաև սննդային հանքանյութերը հայտնաբերված են այս կանաչիում, որն ամեն օր օգտագործում եք
Այս միջոցը, որը կներկայացնենք ձեզ այս հոդվածում, կարող է բուժել լյարդը, երիկամները, ենթաստամոքսային գեղձը։ Այս բնական միջոցը կարող է նույնիսկ կյանքեր փրկել:
Կախարդական մթերքը, որից դուք կարող եք օգուտ քաղել, կոչվում է համեմ:
Համեմը, որը նաև հայտնի է որպես կիլանտրո կամ չինական մաղադանոս, օգտագործվում է ամբողջ աշխարհի խոհանոցներում: Թարմ տերևներն ու չորացած սերմերը կանաչիի մասեր են, որոնք հիմնականում օգտագործվում են ճաշ պատրաստելու համար։
Այս բույսն ունի հատկություններ, որոնք բուժում են տարբեր տեսակի հիվանդություններ, սակայն, ցավոք, այն լայնորեն հայտնի չէ։ Այդ իսկ պատճառով մենք ձեզ ենք ներկայացնելու այս բույսի օգուտները և ինչու է այն այդքան օգտակար:
Համեմը հիմնականում օգտագործվում է աղցանների մեջ, և նրա «սնուցման պրոֆիլը» տատանվում է՝ կախված սերմերից, թարմ ցողուններից կամ տերևներից։
Համեմի ամենակարևոր օգտակար հատկությունները.
Բուժում է երիկամների գրեթե ցանկացած խնդիր, օրինակ՝ երիկամների քարերը
Բուժում է փորլուծությունը, քանի որ այն գերազանց է բակտերիաների և վարակների վերացման համար
Խթանում է լյարդի աշխատանքը
Բարելավում է տեսողությունը և կանխում տարբեր տեսակի աչքի խնդիրները
Բարելավում է մարսողական գործընթացը
Այն հիանալի միզամուղ է
Վերացնում է մարմնում կուտակված ճարպը
Վերահսկում է խոլեստերինի մակարդակը
Բուժում է բերանի խոռոչի խոցերը, քանի որ այն ունի հակամանրէային և հակասեպտիկ հատկություններ
Նվազեցնում է արյան շաքարի մակարդակը
Համեմը ու մաղադանոսը մանր կտրատել։ Երկու կանաչիները լցնել կաթսայի մեջ և լցնել ջրով (այնքան, որ ծածկի):
Դրեք վառարանի վրա և բարձր ջերմության վրա հասցրեք եռման աստիճանի։
Երբ զանգվածը սկսում է եռալ, կրակն իջեցնում ենք և թողնում ենք 10 րոպե եփվի։
10 րոպե հետո կրակն անջատեք և թողեք, որ սառչի։
Երբ խառնուրդն ամբողջությամբ սառչի, հեղուկը լցրեք շշի մեջ և փակեք այն։
Խմեք սառը խառնուրդից օրական մեկ բաժակ։
Ընդամենը մի քանի օրից դուք կնկատեք արդյունքներ։ Ձեր մեզը կփոխվի, և ձեր երիկամները կսկսեն բեռնաթափել բոլոր տոքսինները ձեր մարմնից: Ձեր ամբողջ մարմինը կմաքրվի: Եթե կանոնավոր օգտագործեք այս միջոցը, ձեր առողջությունը շատ ավելի լավ կլինի։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։