Խառնեք սոդան մեղրի հետ և տեսեք թե ինչպես են վերանում հիվանդությունները
Ընդամենը 3 թեյի գդալ օրական՝ մեկ ամսվա ընթացքում:
Սոդան թխկի օշարակի կամ մեղրի հետ խառնելու գաղափարը տարօրինակ է թվում, քանի որ, ինչպես գիտենք, քաղցկեղի բջիջները սնվում են շաքարով:
Բայց, այս դեպքում շաքարը գործում է բոլորովին այլ կերպ։
Քաղցկեղի բջիջները չեն կարողանա շաքարն օգտագործել իրենց հետագա աճի համար, քանի որ խմորի սոդան ամբողջությամբ կչեզոքացնի դրանք։
Մեղրը կամ թխկի օշարակը տարբեր կերպ են աշխատում քաղցկեղի բջիջների վրա (որոնք օգտագործում են 15 անգամ ավելի շատ գլյուկոզա, քան առողջ բջիջները): Մեղրն ու սոդան կթափանցեն քաղցկեղի բջիջից ներս և կկործանեն այն։
Բաղադրիչները այնքան մանրակրկիտ խառնել, որ ստացվի համասեռ զանգված։ Խառնուրդը եփել մարմանդ կրակի վրա մոտ 10 րոպե։
Օրվա ընթացքում անհրաժեշտ է օգտագործել այս դեղամիջոցից 3 թեյի գդալ։ Թերապիայի տևողությունը 1 ամիս է։
Այս թերապիայի ընթացքում դուք պետք է խուսափեք ցանկացած տեսակի մսի, շաքարավազի և ալյուրի արտադրանքի օգտագործումից: