Խառնեք բանանը, մեղրը և ջուրը․ Հազը և բրոնխիտը կմնան անցյալում.Ես գիտեի, որ մեղրը օգտակար է հազի դեմ, իսկ բանանը
Տասնամյակներ շարունակ ավանդական բժշկությունն անարդյունավետ է եղել բրոնխիտի և հազի բուժման համար: Սակայն ժամանակները փոխվել են, այժմ դարի կարիքն է՝ ամեն ինչ իր բնական տեսքով է։
Բանանի և մեղրի միջոցները հիանալի, ռիսկից զերծ հազի դեղամիջոցներ են կայուն համակարգերի համար: Արդյունավետությունը փորձարկվել է, երեխաների և մեծահասակների մոտ արդյունքները գերազանց էին:
Այս բնական բաղադրատոմսը ներառում է բանան և մեղր, որոնք երկուսն էլ նպաստում են ձեր մարմնի սնուցիչների առողջությանը: Թեև բանանը հարուստ է կալիումով և մագնեզիումով, մաքուր մեղրը հագեցած է կենսական հակաօքսիդանտներով, որոնք օգնում են ոչնչացնել ազատ ռադիկալները և կանխել օրգանիզմում այնպիսի հիվանդությունները, ինչպիսիք են քաղցկեղը և ծերացումը:
Ահա թե ինչպես պատրաստել այն.
Ձեզ հարկավոր է․
- Երկու հասած բանան
- Երկու ճաշի գդալ մաքուր բնական մեղր
- 400 մլ եռման ջուր
Մաքրեք բանանը, այնուհետև օգտագործեք փայտե կամ պլաստմասե գդալ կամ պատառաքաղ՝ բանանը տրորելու համար: Այժմ եռացրեք ջուրը:
Անջատեք, բանանի պյուրեն լցնել կաթսայի մեջ և ծածկել եռացրած ջրով։ Ծածկեք կաթսան և թողեք սենյակային ջերմաստիճանում 30 րոպե։
Թողեք, որ խառնուրդը սառչի։ Այնուհետեւ ավելացրեք մաքուր բնական մեղր։ Այսպիսով, դուք կկարողանաք պահպանել մեղրի կենսական սնուցիչները։
Այս բաղադրատոմսը լավագույն արդյունքների համար օգտագործելու համար ձեզ հարկավոր է օրական չորս անգամ օգտագործել մոտ 100 մլ խառնուրդ: Սա նշանակում է, որ դուք պետք է ամեն օր օգտագործեք մոտ 400 մլ այս բաղադրատոմսը՝ արագ օգնության հասնելու համար:
Վերը թվարկված բաղադրիչները պետք է բավարար լինեն մեկ օրվա համար, և եթե ախտանիշները շարունակվեն, դուք միշտ կարող եք թարմ խմբաքանակ պատրաստել՝ օգտագործելով նույն բաղադրատոմսը:
5 օրվա ընթացքում ձեր բրոնխիտը և քրոնիկ հազի խնդիրները կթեթևանան։ Այսօր փորձեք այս տնական բաղադրատոմսը՝ ձեր բրոնխիտը և համառ հազը բուժելու համար: Մեկ շաբաթից դուք երջանիկ կլինեք, որ կատարել եք այս ընտրությունը: