Վրացական հայտնի Խարչո ապուրի բաղադրատոմսը
Դիտումներ 458
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի․
Բրինձ, գազար, սխտոր, կարմիր լոբի, տկեմալի սոուս, համեմունքներ, մաղադանոս, տավարի միս, բանջարեղենի արգանակ, ջուր, յուղ, աղ, պղպեղ։
Ինչպես պատրաստել
Տավարի միս (առանց հեղուկի), սխտոր և յուղ, այս բաղադրիչները լցնել կաթսայի մեջ և դնել կրակին։ Խառնել 2 րոպե և տեղափոխել ափսեի մեջ։
Շաղ տալ 0,25 թ.գ. աղ եւ պղպեղ
Գազարը կտրատում ենք բարակ քառորդ օղակների տեսքով ու մսի տակից դնում ենք կաթսայի մեջ։
Բանջարեղենի արգանակ, բրինձ, կարմիր լոբի, համեմունքներ, 2 բաժակ (400 մլ) սենյակային ջերմաստիճանի ջուր, աղ և պղպեղը ավելացնում ենք կաթսայի մեջ։
Խառնում ենք։ Ծածկեք կափարիչով։
Թողնել 5 րոպե
Թավայի մեջ ավելացնում են մաղադանոս, տկեմալի սոուս և եփած միս։ Խառնում ենք և թողնում 2 րոպե։
Պատրաստ է մատուցման։
Ամենաընթերցվածը