Վրացական խոհանոցի հավի մսով չախոբիլի պատրաստելու ամենահամեղ բաղադրատոմսը
Դիտումներ 634
Բաղադրամասեր․
- Հավ
- Սոխ 2 հատ
- Լոլիկ 3 հատ
- Պղպեղ մեկ հատ
- Կարագ
- Խմելի-սունելի
- Սխտոր
- Աղացած կծու պղպեղ
- Աղ
- Կանաչիներ
Լոլիկը կտրատել խաչաձև: Լցրեք դրանք եռացող ջրի մեջ: Մոտ մեկ րոպե թրմեք ջրի մեջ, ապա գդալով հանեք: Այժմ կեղևը կարելի է շատ հեշտությամբ հեռացնել։ Լոլիկները կտրատել խորանարդի տեսքով։
Մաքրել սոխը և կտրատել կես օղակների տեսքով: Թավայի մեջ հալեցնում ենք կարագը։ Սոխը ավելացնել: Կրակը պետք է շատ ցածր լինի։
Երբ սոխը դառնա թափանցիկ կրակն անջատել։
Հավի միսը կտրատել հավասար մասերի։
Տաքացնել տապակը և վրան դնել հավի միսը։
Տապակել հավը երկու կողմից մոտ մեկ րոպե: Այնուհետև լոլիկը ավելացնել հավի վրա, այնուհետեւ պղպեղ եւ տապակած սոխ, աղ, համեմունքներ: Խառնել և դնել 40-45 րոպե եփ գա ցածր կրակի վրա։
Կանաչիները մանր կտրատել սխտորի հետ միասին։
Մինչ շոգեխաշելն ավարտվելը տապակի մեջ ավելացնել կանաչի և սխտոր, կրակի վրա պահել ևս հինգ րոպե։
Բարի ախորժակ
Ամենաընթերցվածը