Վրացական խոհանոցի հավի մսով չախոբիլի պատրաստելու ամենահամեղ բաղադրատոմսը

Դիտումներ 425

Վրացական խոհանոցի հավի մսով չախոբիլի պատրաստելու ամենահամեղ բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր․

  • Հավ
  • Սոխ 2 հատ
  • Լոլիկ 3 հատ
  • Պղպեղ մեկ հատ
  • Կարագ
  • Խմելի-սունելի
  • Սխտոր
  • Աղացած կծու պղպեղ
  • Աղ
  • Կանաչիներ



Լոլիկը կտրատել խաչաձև: Լցրեք դրանք եռացող ջրի մեջ: Մոտ մեկ րոպե թրմեք ջրի մեջ, ապա գդալով հանեք: Այժմ կեղևը կարելի է շատ հեշտությամբ հեռացնել։ Լոլիկները կտրատել խորանարդի տեսքով։

Մաքրել սոխը և կտրատել կես օղակների տեսքով: Թավայի մեջ հալեցնում ենք կարագը։  Սոխը ավելացնել: Կրակը պետք է շատ ցածր լինի։

Երբ սոխը դառնա թափանցիկ կրակն անջատել։

Հավի միսը կտրատել հավասար մասերի։

Տաքացնել տապակը և վրան դնել հավի միսը։

 



 

Տապակել հավը երկու կողմից մոտ մեկ րոպե: Այնուհետև լոլիկը ավելացնել հավի վրա, այնուհետեւ պղպեղ եւ տապակած սոխ, աղ, համեմունքներ: Խառնել և դնել 40-45 րոպե եփ գա ցածր կրակի վրա։

Կանաչիները մանր կտրատել սխտորի հետ միասին։

Մինչ շոգեխաշելն ավարտվելը տապակի մեջ ավելացնել կանաչի և սխտոր, կրակի վրա պահել ևս հինգ րոպե։

Բարի ախորժակ

 

 



Ամենաընթերցվածը