Վիտամին B17-ն արգելված է, քանի որ այն բուժում է քաղցկեղը և ոչնչացնում ցանկացած չարորակ ուռուցք
Քաղցկեղը մահացու հիվանդություն է, որն արդեն միլիոնավոր մարդկանց կյանք է խլել։ Գոյություն ունեն այս հիվանդության բուժման որոշակի թանկարժեք դեղեր, որոնք, ավաղ, չեն երաշխավորում 100% ապաքինումը։
Այդ իսկ պատճառով շատ մարդիկ փնտրում են քաղցկեղի բուժման այլընտրանքային տարբերակներ, որոնք կփոխարինեն քիմիաթերապիային: Ի վերջո, սա բուժում է թույներով:
Սակայն այս սարսափելի հիվանդության դեմ արդյունավետ միջոց կա՝ վիտամին B17: Այն ոչնչացնում է օրգանիզմի ցանկացած չարորակ ուռուցք։
Նյութը կարելի է գտնել մրգի սերմերի մեծ մասում՝ ծիրանի, դեղձի, խնձորի, բալի, սալորի:
B17-ը կոչվում է կատարյալ քիմիաթերապևտիկ միջոց: Այս վիտամինն ընտրողաբար գործում է բջիջների վրա. այն գրավում է քաղցկեղի բջիջները, որոնք պարունակում են բետա-գլյուկոզիդազ՝ ոչնչացնելով դրանք՝ չոչնչացնելով առողջ հյուսվածքը:
Այն նաև գործում է որպես ցավազրկող, բարելավում է նյութափոխանակության գործընթացները և դանդաղեցնում ծերացման գործընթացը։
Դա վիտամինային անբավարարության հիվանդություն է, որն առաջանում է ժամանակակից մարդկանց սննդակարգում էական բաղադրիչների պակասից:
Մի քանի դար առաջ մենք ուտում էինք կորեկի հաց՝ հարուստ B17 վիտամինով, իսկ այժմ նախընտրում ենք սպիտակ հաց, որը չի պարունակում այն։
Ժամանակին մեր տատիկները սալորի, չամիչի, կանաչ խաղողի, խնձորի, ծիրանի սերմերը շաղախի մեջ ծեծում էին և մանրացված փոշին ավելացնում իրենց մուրաբայի և պահածոների մեջ։ Տատիկը շատ չէր մտածում, թե ինչու է դա անում, թեև այս սերմերը ամենաուժեղ վիտամին B17-ն են աշխարհում:
Ինչպես տեսնում եք, հնարավոր է հաղթել քաղցկեղին առանց բժշկական միջամտության: Եթե ունեք ընկերներ, ովքեր օգնության կարիք ունեն այս սարսափելի հիվանդության դեմ պայքարում կամ պարզապես կանխարգելման համար, ապա խորհուրդ տվեք նրանց վիտամին B17, որը կարելի է գտնել ծիրանի միջուկներում:
Ինչու չի կարելի սուրճ խմել պատրաստելուց անմիջապես հետո. ուռուցքաբանների պատասխանը
Սուրճը և թեյը տոնիկ և անուշաբույր ըմպելիքներ են, որոնք շատերն են վայելում:
Բայց միևնույն ժամանակ ոչ բոլորը գիտեն, թե ինչպես ճիշտ խմել դրանք՝ առողջությանը վնաս չպատճառելու համար։
Եթե ըմպելիքը պատրաստվում է ջրի հիման վրա 90 աստիճանով, ապա դա կառաջացնի կերակրափողի լորձաթաղանթի այրվածքներ, մի քանի անգամ կավելացնի ուռուցքաբանության զարգացման ռիսկը։
Մեծ Բրիտանիայից բժիշկները նույնիսկ մի շարք հետազոտություններ են անցկացրել՝ ապացուցելու տաք ըմպելիքների վտանգավորությունը:
Ըստ բժիշկների՝ հավանականությունը մեծացել է 5,5 անգամ։
Բժիշկներին խնդրում են տաքացնող ըմպելիքներ օգտագործել միայն եփելուց առնվազն հինգ րոպե հետո, երբ ջերմաստիճանը մոտ 60 աստիճան և ցածր է:
Շաքարավազը քաղցկեղ առաջացնում է, թե՞ ոչ․ Ուռուցքաբանի պատասխանը
Ուռուցքային բջիջը 19 անգամ փոքր է առողջից: Ուռուցքը լիովին չի մասնակցում «էներգիայի» սինթեզին։ Այն սպառում է միայն առկա պատրաստի «էներգիան»։
Ժամանակակից հետազոտությունները չեն հաստատում այն փաստը, որ եթե մարդը շատ շաքար է օգտագործում, ապա քաղցկեղը անշուշտ կզարգանա։ Կան գիտական դիտարկումներ, որ երբ առկա ուռուցքային պրոցեսով հիվանդները դադարել են շաքար օգտագործել, ուռուցքային պրոցեսը չի փոքրացել և հիվանդների վիճակը չի բարելավվել։ Երբ գլյուկոզայի պաշարը սպառվում է, մարմինը կարողանում է այն ստանալ «պահեստից»:
Առաջին «դեպոն» կլինի ճարպային հյուսվածքը։ Երբ պաշարները սպառվեն, գլյուկոզա կստացվի լյարդից, ավելի ճիշտ՝ գլիկոգենից, որը գտնվում է լյարդում։ Իսկ դա նշանակում է, որ գոյություն ունեցող քաղցկեղի բջիջը դեռևս սնուցում կստանա՝ նույնիսկ շաքարի լիակատար մերժման դեպքում։
Ամեն դեպքում, դուք պետք է վերահսկեք ձեր սննդակարգը և պահպանեք մարմնի բոլոր նյութերի ճիշտ հավասարակշռությունը, ներառյալ արյան շաքարի մակարդակը:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։