Վինեգրետ աղցանի նոր բաղադրատոմս՝ շատ ավելի համեղ և պարզ, քան դասականը
Ես գիտեմ միակ մինուսը՝ գործընթացը չափազանց երկար է։ Միայն մեկ ճակնդեղը եռում է մեկ ժամ:
Բաղադրիչներ
Բազուկ 1 հատ.
Գազար 1 հատ.
Կարտոֆիլ 2 հատ.
Սոխ 1 հատ.
Մարինացված վարունգ 2 հատ.
Սիսեռ 300 գ
Արեւածաղկի ձեթ 3 ճ.գ.
Ջուր 3 ճ.գ.
Աղ՝ ըստ ճաշակի
Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի
Մաքրել ճակնդեղը, կարտոֆիլը և գազարը։ Վինեգրետը պատրաստելիս բանջարեղենը խորանարդի կտրատեք, ինչպես սովորաբար անում եք։
Լցնել ճակնդեղը ծանր հատակով կաթսայի մեջ։ Լցնել մի քիչ բուսական յուղ և խառնել։
Ապա, վերևում դրեք հում գազարը և կրկին հարթեցրեք շերտը: Երրորդ շերտում լցրեք կարտոֆիլի խորանարդիկները։
Կաթսայի մեջ ջուր ավելացրեք։ Ապա տապակը ծածկում ենք փայլաթիթեղով, այնուհետև կափարիչով, որպեսզի ամուր լինի։
Տաքացրեք առավելագույն կրակի վրա։ Երբ կաթսայի հեղուկը եռա, հանեք ուղիղ երեք րոպե։ Անջատեք կրակը և այն թողեք կաթսայի մեջ, որ սառչի փակ կափարիչի տակ։
Սոխն ու մարինացված վարունգը մանր կտրատել։ Բացեք ոլոռի պահածոյացված բանկան և քամեք հեղուկը։ Խառնել բոլոր բաղադրիչները, համեմել աղով և շաքարով և մատուցել վինեգրետը։
Պարզ աղցան` ընդամենը 2 րոպեում. Երեկոյան կարող եք ուտել. Նվազագույն կալորիաներ
Այսօր շատ համեղ, բայց միևնույն ժամանակ շատ արագ աղցան եմ պատրաստում, բառացիորեն 2 րոպեում, աղցանն այնքան պարզ է, որ կասկածում էի, թե արժե՞ դրա մասին խոսել։ Բայց ես ունեմ այս աղցան «կախարդական փայտիկ», և նույնիսկ ցածր կալորիականությամբ:
Բաղադրությունը.
- Պահածոյացված լոբի
- Պահածոյացված սունկ
- 1 ճ.գ. մայոնեզ
- 1-2 պճեղ սխտոր
- մի փունջ մաղադանոս
- աղ, պղպեղ
Սունկն ու լոբին լցնում եմ ամանի մեջ։ Հեղուկը նախապես քամել եմ: Մանր կտրատել մի փունջ մաղադանոսը և ավելացնել աղցանին։ Աղցանի մեջ մանրացնում եմ երկու փոքր պճեղ սխտոր։ Ավելացնում եմ աղ, կարող եք նաև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։
Ես ավելացնում եմ 1 ճաշի գդալ տնական մայոնեզ և մանրակրկիտ խառնում եմ: Աղցանը լցրեցի մատուցվող ամանի մեջ։
Անչափ համեղ սոուսի բաղադրատոմս, որը ձեր աղցաններին յուրահատուկ համ կտա
Մեղր մանանեխի սոուսը բանջարեղենի աղցանների լավագույն տարբերակն է:
Առողջ սննդակարգի սիրահարներին առաջարկում ենք փորձել այս բնական և համեղ սոուսը։
Բաղադրությունը․
1 ճ․գ․ մեղր
4 ճ.գ. ձիթայուղ
1 պճեղ սխտոր
1,5 ճ.գ կիտրոնի հյութ
1 ճ.գ մանանեխ
Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի