Վերցրեք սոդա և հեռացրեք ճարպը ազդրերից, որովայնից, ձեռքերից և մեջքից․ Դա շատ էժան է և արդյունավետ
Սոդան համարվում է չափազանց օգտակար բաղադրիչ։ Այն հարուստ է առողջության տարբեր օգուտներով։ Մարդիկ այն օգտագործում են հաց, թխվածքաբլիթներ պատրաստելու համար, որպես բնական միջոց, կոսմետիկ նպատակներով և այլն։
Այնուամենայնիվ, միայն քչերը գիտեն, որ այս բաղադրիչը կարող է օգտագործվել՝ օգնելու ձեզ ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից:
Այն նաև օգնում է ձեզ նվազեցնել ավելորդ ճարպը առանց կողմնակի ազդեցությունների: Դա շատ էժան է և արդյունավետ:
Կերակրի սոդան լի է ալկալային հատկություններով, ինչը այն դարձնում է զարմանալի, քանի որ այն օգնում է ձեզ յուրացնել ձեր օրգանիզմում որոշ շատ առողջարար սննդանյութեր: Ալկալային միջավայրերը ավելի օգտակար են, քան թթվայինները:
Մարդիկ այն օգտագործում են նաև ստամոքս-աղիքային բազմաթիվ հիվանդությունների, ինչպես նաև այլ հիվանդությունների դեմ.
Էներգիայի և կատարողականության ուժեղացուցիչ
Բորբոքումի նվազեցում
Ազատում է միզուղիների վարակների ախտանիշները
Սոդան շատ հզոր հակաթթվային է:
Հավասարակշռում է pH-ը և նպաստում բուժմանը
Դուք նաև պետք է շատ առողջ սնունդ ուտեք, սահմանափակեք ալկոհոլի օգտագործումը և կանոնավոր կերպով մարզվեք:
Քաշի կորստի բաղադրատոմս
½ թեյի գդալ սոդա
2 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ
մի բաժակ հանքային ջուր
Պարզապես խառնեք բաղադրիչները բլենդերի մեջ։ Լավ խառնեք դրանք, մինչև ստանաք հարթ զանգված և վերջ։
Առավոտյան ընդունեք դատարկ ստամոքսին։ Խմեք սա այնքան ժամանակ, մինչև համոզվեք, որ ստացել եք ցանկալի արդյունք:
Այս առողջարար ըմպելիքը կբարելավի ձեր ընդհանուր առողջությունը, բայց նաև կօգնի ձեզ պայքարել բազմաթիվ հիվանդությունների, այդ թվում՝ քաղցկեղի դեմ:
Ահա այս սոդայի և կիտրոնի խառնուրդի առավելություններից մի քանիսը.
Սպանում է քաղցկեղի բջիջները, բայց չի ոչնչացնում առողջներին
Կարգավորում է արյան ճնշումը
Պաշտպանում է քաղցկեղից
Հավասարակշռում է pH մակարդակը
Նվազեցնում է սթրեսը
Սոդա գումարած կիտրոն. այս խառնուրդը ամեն տարի փրկում է 1000 կյանք
Կիտրոնի հյութը թթվային է, բայց այն նյութափոխանակությունից հետո ձեր օրգանիզմում ստեղծում է ալկալային միջավայր: Այն թեթևացնում է մարսողական խնդիրները, ինչպիսիք են թթվային ռեֆլյուքսը/այրոցը, փորկապությունը, փքվածությունը և սրտխառնոցը: Կիտրոնի հյութը կանխում է նաև երիկամներում քարերի առաջացումը, C և B վիտամինների բարձր պարունակությունը, բնական հակասեպտիկ է։
Կիտրոնը հակաքաղցկեղածին հատկություն ունի, քանի որ այն պարունակում է լիմոնոիդներ՝ ֆիտոքիմիկատներ, որոնք առկա են մի շարք ցիտրուսային մրգերում:
Կիտրոնն օգտագործվում է նաև pH-ի մակարդակը հավասարակշռելու համար:
Կիտրոնի ուժեղ հակամանրէային ակտիվությունը պայմանավորված է վիտամին C-ի բարձր պարունակությամբ, որն ունի ակտիվության լայն սպեկտր բակտերիալ և սնկային վարակների դեմ
Բացի այդ, այն կարող է օգնել վերացնել մակաբույծներն ու որդերը, ինչպես նաև կարգավորել արյան ճնշման մակարդակը։ Բացի այդ, այն հզոր հակադեպրեսանտ է, որն արդյունավետորեն նվազեցնում է սթրեսի մակարդակը:
Ինչպե՞ս պատրաստել այս խառնուրդը:
Դա շատ պարզ է, մի բաժակի մեջ խառնեք 200 մլ կիտրոնի հյութը մեկ թեյի գդալ սոդայի հետ, կարող եք կամայականորեն նոսրացնել խառնուրդը թորած ջրով, և ձեր հրաշք ըմպելիքը պատրաստ է: Լավագույն ազդեցության համար անհրաժեշտ է ըմպելիքն օգտագործել նախաճաշից առաջ՝ դատարկ ստամոքսին։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։