Վայելեք կապուչինոն, ինչպես ռեստորանում. Բաղադրատոմս
Ամենահամեղ, իսկական և ամենաբուրավետ կապուչինոն մենք պատրաստում ենք առանց սուրճի մեքենայի և ընդամենը մի քանի րոպեում։ Ստացվում է ճիշտ այնպես, ինչպես մատուցվում է ռեստորաններում։
Դա անելու համար մեզ անհրաժեշտ է 0,5 բաժակ սուրճ (լուծույթն բաղադրատոմսում ներկայացված է լուծվող սուրճ բայց միանգամայն ընդունելի է այն փոխարինել սովորական սուրճով՝ մանր աղալով), նույն քանակությամբ շաքարավազ և մեկ լիքը բաժակ տաք կաթ։
Եթե պատրաստվում եք միայն մեկ չափաբաժին պատրաստել, ապա անհրաժեշտ է բոլոր բաղադրիչներից ավելի քիչ վերցնել՝ ընդամենը մեկ ճաշի գդալ, նաև կաթ, մեկ բաժակ: Սուրճն ու շաքարավազը լցնում ենք բլենդերի մեջ, լցնում ջուրը և ամենաբարձր արագությամբ հարում ենք հարիչով մեկ-երկու րոպե։
Ստացվում է միատարր սերուցքային զանգված, որը կդառնա մեր կապուչինոյի հիմքը։
Մենք չափաբաժինը տեղափոխում ենք բաժակի մեջ, լցնում տաք կաթը և նրբորեն խառնում ենք գդալով։ Վրան ավելացրեք մի քիչ սուրճի կրեմ և մատուցեք:
Այս բաղադրատոմսը լավ է նաև նրանով, որ կրեմն ինքնին կարելի է նախապես պատրաստել, այնուհետև պահել սառնարանում: Այսպիսով, կապուչինոն ավելի արագ կպատրաստվի, պարզապես այն լրացնում ենք տաք կաթով և վերջ։