Այն օգտակար է ստամոքսի, լյարդի, երիկամների, լեղապարկի և ամբողջ օրգանիզմի համար

Դիտումներ 720

Այն օգտակար է ստամոքսի, լյարդի, երիկամների, լեղապարկի և ամբողջ օրգանիզմի համար

Ձեզ անհրաժեշտ է․

- 1 բաժակ վարսակի ալյուր
- 5 բաժակ ջուր
- 1 բաժակ կաթ
- մեղր

 

 

Դնում ենք կրակի վրա և եռացնում ենք մարմանդ կրակի վրա մինչև հեղուկ դոնդող դառնա։
Այնուհետև կաթը ավելացնել սկզբնական ծավալին և եռացնել։
Երբ մի քիչ սառչի, ավելացրեք 4 ճ.գ. մեղր (ձեր ցանկությամբ):
Օրվա ընթացքում կերեք այնքան, որքան ցանկանում եք։

 



Վարսակի ալյուրի ժելեն մաքրում է օրգանիզմը թերսնման տարիների ընթացքում կուտակված վնասակար նյութերից։ Դոնդողի մշտական ​​օգտագործումը բարձրացնում է դիմացկունությունը, հաղորդում է եռանդ, էներգիա, նպաստում երկար և առողջ կյանքին։ Բացի այդ, վարսակի ալյուրի ժելեն՝
- ունի բուժիչ հատկություն

 


- բարելավում է նյութափոխանակության գործընթացները մարմնում
- իջեցնում է խոլեստերինի մակարդակը
- ունի խոլերետիկ հատկություն
- կարգավորում է ճարպային նյութափոխանակությունը
- բարենպաստ ազդեցություն ունի ենթաստամոքսային գեղձի վրա



- նվազեցնում է ցավը ստամոքսի տարբեր հիվանդությունների ժամանակ
- ծառայում է աթերոսկլերոզի կանխարգելմանը:
- ազատում է մաշկի չորության
- կանխում է այտուցների առաջացումը
- ամրապնդում է իմունային համակարգը
- բարելավում է տեսողությունը

Վարսակի ալյուրի ժելեի համար հակացուցումներ չկան։ 



Ամենաընթերցվածը