Վահանաձև գեղձի համար օգտակար մթերքներ

Դիտումներ 532

Վահանաձև գեղձի համար օգտակար մթերքներ

Խնձորը օգտակար հատկությունների համախումբ է։ Նրանք բարենպաստ ազդեցություն ունեն մարմնի բոլոր համակարգերի վրա՝ սպանելով պաթոգեն բակտերիաները։ Դրանք արժեքավոր են վահանաձև գեղձի համար, քանի որ պաշտպանում են քաղցկեղի բջիջներից:

Խեցգետնի միս և ծովամթերք. Դրանք պարունակում են վիտամին B12 և ցինկ, որը խթանում է մեր օրգանիզմի իմունիտետը։ Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ պահածոյացված ծովախեցգետնի միսը նույնպես պահպանում է իր օգտակար հատկությունները:
Ծովային կաղամբ. Պարունակում է յոդ և ևս 40 վիտամիններ և տարրեր, որոնք պաշտպանում են վահանաձև գեղձի հիվանդություններից։
Սոխ. Օգտակար է վահանաձև գեղձի, լյարդի և սրտի համար։ Պարունակում է շատ միկրոէլեմենտներ, որոնք ամրացնում են իմունային համակարգը։
Հապալաս. Այս հատապտուղը հակաօքսիդանտների պարունակությամբ ռեկորդակիր է։ Օգնում է վերացնել վահանաձև գեղձի հորմոնալ անհավասարակշռությունը։
Կարմիր ձուկ - սաղմոն, իշխան. Առողջ օմեգա-3 ճարպաթթուների հարուստ աղբյուր է, որն անհրաժեշտ է վահանաձև գեղձի անխափան աշխատանքի համար: Հնարավորինս հաճախ կերեք մի կտոր կարմիր ձուկ:



Թեյի բաղադրատոմս՝ փքվածության, բորբոքման, քրտնարտադրության և կանանց խնդիրների համար

Շատ արդյունավետ է դաշտանային ցիկլը կարգավորելու, դաշտանադադարի հետ կապված խնդիրների բուժման համար և նաև օգնում է բարելավել որովայնի տեսքը:

Այս բույսը կօգնի հաջողությամբ հակազդել բորբոքմանը, կարգավորել մարսողությունը։ Այն նաև օգնում է նվազեցնել փքվածությունը, ինչը գիրացնում է մեր կազմվածքը։

Եղեսպակը հզոր միջոց է կանանց համար

 

 

Եղեսպակի թեյի բաղադրատոմս․

1 ճաշի գդալ եղեսպակի տերեւները լցնել մեկ լիտր եռման ջրի մեջ։ Այնուհետև ծածկեք կափարիչով և թողեք եփվի 15 րոպե։ Քամեք, ավելացրեք մեղր՝ դրան համեղ համ հաղորդելու և թեյի բուժիչ ազդեցությունը ուժեղացնելու համար: Խառնել և ավելացնել կիտրոնի կտորները ըստ ցանկության։

Այս եղեսպակի թեյը խորհուրդ է տրվում ընդունել օրական մոտ 3 անգամ և ոչ ավելի, քան 5 օր։

Եվ նաև խորհուրդ է տրվում ուտել այնպիսի մթերքներ, որոնք կարող են մեզ ավելի լավ մարսողություն ապահովել, օրինակ՝ թարմ աղցաններ։ Պետք է խուսափել մթերքներից, որոնք կարող են ճարպերի կուտակում առաջացնել, հատկապես երշիկեղեն, գարեջուր, ռաֆինացված շաքար, սպիտակ ալյուր և կերակրի աղ:

Ցանկալի է ամեն օր եղեսպակի հետ թեյ պատրաստել։ Նրա հատկությունները պատրաստվելուց անմիջապես հետո կկրկնապատկվեն։

Այս թեյը կարող եք ընդունել որպես օրվա առաջին ըմպելիք։ Իսկ հետո այն կարող եք ուղեկցել թեթև նախաճաշով։ Կեսօրին դուք պետք է նորից օգտագործեք այն, հետո ճաշից առաջ և երեկոյան ընթրիքից առաջ։



Արդյունքում, ձեր մարսողությունը շատ ավելի արդյունավետ կաշխատի, և ձեր ինքնազգացողությունը կբարելավվի: Կրկնելով այս գործընթացը 1-2 ամիսը մեկ անգամ՝ դուք կարող եք կանխել փքվածությունը, ինչպես նաև ձեր ուրվագիծն ավելի բարակ և սլացիկ դարձնել։

Այս թեյը կարող եք օգտագործել որպես դեմքի տոնիկ միջոց, որի արդյունքում ձեր մաշկը կդառնա ավելի հարթ, ավելի ամուր և առանց բշտիկների: 

 

 

Այն կարող է օգտագործվել նաև որպես ավելորդ քրտնարտադրության միջոց։ Պարզապես 7-10 օրը մեկ լոգանք ընդունեք եղեսպակի թուրմի ավելացմամբ։ Արդյունքները ձեզ կզարմացնեն։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը