Վա՜յ, միայն իմանաք այս փոշին ինչ է անում մեր օրգանիզմի հետ

Դիտումներ 411

Վա՜յ, միայն իմանաք այս փոշին ինչ է անում մեր օրգանիզմի հետ

Ինչու է փոշին վնասակար մեր առողջությանը.

Տնային փոշին պարունակում է մեծ քանակությամբ փոշու տիզ:

Առողջությանը մեծագույն վնաս են պատճառում ոչ թե տիզերը, այլ այդ օրգանիզմների քայքայվող մնացորդները։

Երբ նրանք մտնում են քթի հատվածներ, դրանք առաջացնում են ալերգիա, մրսածություն, էկզեմա, ասթմայի նոպաներ, պզուկներ և քրոնիկ ռինիտ։ Նրանց ապրելու սիրելի վայրերն են՝ սրբիչները, փափուկ խաղալիքները, մահճակալները, կահույքը և գորգերը։



7 մթերք, որոնք սպանում են բակտերիաները՝ քաղցկեղ, գաստրիտ, փքվածություն, ալերգիա և այլն

Ես ազատվեցի գաստրիտից, որը բուժում էի արդեն 5 տարի, պարզ և արագ։ Ես ափսոսում եմ, որ ես դա չգիտեի նախկինում:

Ահա 7 մթերքների ցանկը, որոնք օգնում են արդյունավետ պայքարել այս բակտերիաների դեմ.

1. Բրոկկոլի

Բազմաթիվ հետազոտություններ ցույց են տվել, որ դրանք հարուստ են սուլֆորաֆանով, միացություն, որն արագորեն ոչնչացնում է բակտերիաները։

Բլենդերի ամանի մեջ լցրեք 1 թարմ բրոկկոլի և 100-150 մլ ջուր։ Խմեք անմիջապես։ Ի դեպ, այս ըմպելիքը շատ համեղ է։

 

 

2. Քրքում 

Հնդկական ծագման այս համեմունքը հարուստ է բուժիչ հատկություններով։

Քրքումը խթանում է ստամոքսի թթվի արտադրությունը, որն օգնում է ստամոքսի լորձաթաղանթին կանխել բակտերիաների վնասակար ազդեցությունը։

Գիտնականները խորհուրդ են տալիս այս համեմունքն օգտագործել ամեն օր, բայց ոչ ավելի, քան 1 թեյի գդալ։

3. Պրոպոլիս

Պարզապես ավելացրեք 20 կաթիլ պրոպոլիս 200 մլ տաք ջրին:

Օգտագործեք օրը երկու անգամ՝ առաջին անգամ առավոտյան դատարկ ստամոքսին, երկրորդ անգամ՝ քնելուց առաջ։

4. Լոռամիրգ

Պարբերաբար օգտագործեք լոռամիրգ և լոռամրգի հյութ



5. Կանաչ թեյ

Ամեն օր խմեք 2-3 բաժակ որակյալ կանաչ թեյ՝ առանց շաքարի կամ այլ քաղցրացուցիչների։

6. Ձիթապտղի յուղ

Էքստրա ձիթապտղի յուղը հզոր զենք էբակտերիաների դեմ:

Հակաօքսիդանտների մեծ քանակության շնորհիվ այն ունի հզոր հակաբակտերիալ հատկություն։

Բակտերիաները վերացնելու համար անհրաժեշտ է մեկ ամիս օրական 3 անգամ 1 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղ օգտագործել։

 

 

7. Կոճապղպեղ

Կոճապղպեղի օգտագործումը խորհուրդ է տրվում ստամոքսի թթվայնության, սրտխառնոցի, ստամոքսի ցավերի, խոցերի և մարսողական այլ խնդիրների դեմ պայքարելու համար։

Կոճապղպեղն ունի նաև բարձր մանրէասպան հատկություն։

Փոքր չափաբաժինների կանոնավոր օգտագործումը (1/2 թեյի գդալ) արդյունավետորեն կվերացնի բակտերիաները:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը