Թփով տոլման Նոր տարուն միշտ այսպես եմ պատրաստում, հյուրերը համից չեն կշտանում

Դիտումներ 662

Թփով տոլման Նոր տարուն միշտ այսպես եմ պատրաստում, հյուրերը համից չեն կշտանում

Ամանորին հաշված օրեր են մնացել։ Գրեթե բոլորն են թփով տոլմա պատրաստում։ կան պատրաստման մի քանի նրբություններ, որոնք այս ճաշատեսակը ավելի լավն են դարձնում։ Հայկական այս համեղ ուտեստը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝

 

 

Բաղադրամասեր

 




Թուփ
1,5 կգ տավարի յուղոտ միս,
0,5 փունջ համեմ,
0,5 փունջ մաղադանոս,
400 գրամ սոխ,
200 գրամ կլոր բրինձ,
150 գրամ կարագ,
2 ճաշի գդալ չորացրած ռեհան,
2 ճաշի գդալ չորացրած ծիտրոն,
կարմիր պղպեղ,
սև պղպեղ,
աղ

 

 



Ամենաընթերցվածը