Տորթ Կանացի համառություն. Չգիտեմ ինչու, բայց կանայք շատ են սիրում այս տորթը. Ահա պատրաստման եղանակը

Դիտումներ 532
Տորթ Կանացի համառություն. Չգիտեմ ինչու, բայց կանայք շատ են սիրում այս տորթը. Ահա պատրաստման եղանակը

Բաղադրամասեր

  • Խմորի համար `

  • 2 հատ ձու,

  • 1 թգ. սոդա,

  • 200 գր. շաքարավազ,

  • 3 ճգ. կակաո,

  • 70 գր. կարագ,

  • 2 ճգ. մեղր,

  • ալյուր,

  • Կրեմի համար `

  • 1 բաժակ շաքարավազ,

  • 2 հատ ձու,

  • 150 գր. կարագ,

  • 2 ճգ. ալյուր,

  • 1 ճգ. կակաո,

  • 100 գր. ընկույզ

  • 2 բաժակ կաթ,

  • վանիլի փոշի,

  • Գլազուրի համար `

  • 30 գր. կարագ,

  • շոկոլադ

Տորթ Կանացի համառություն


Պատրաստման եղանակը

  • Կրեմի համար կաթը, ձուն, շաքարավազը և ալյուրը հարել: Այնուհետև դնել մարմանդ կրակի վրա և եփել այնքան մինչև կրեմը կխտանա, անհրաժեշտ է եփելու ընթացքում անընդհատ խառնել:

  • Այս զանգվածին ավելացնել կակաոն, վանիլի փոշին և լավ խառնել, հետո թողնել, որ սառչի:

  • Սառչելուց հետո ավելացնել ընկուզը և քերիչով անցկացված կարագը և լավ խառնել:

  • Խմորի համար ձուն, մեղրը, շաքարավազը, կարագը և սոդան լցնել կաթսայի մեջ և հարել: Այնուհետև կաթսան դնել գոլորշու վրա և անընդհատ խառնել գրեթե 5 րոպե:

Տորթ Կանացի համառություն

  • Ավարտելուց հետո վերցնել գոլորշու վրայից, ավելացնել կակաոն և լավ խառնել: Այս զանգվածի վրա ավելացնել քիչ քիչ ալյուր այնքան, մինչև ստացվի պինդ խմոր, որը հնարավոր կլինի գրտնակով բացել:

  • Խմորը բաժանել 8 մասի, յուրաքանչյուրը գրտնակել և եփել ջեռոցում 180 աստիճան ջերմաստիճանում 3-7 րոպե:

  • Գլազուրի համար շոկոլադը մարմանդ կրակի վրա հալեցնել և ավելացնել կարագը:

  • Յուրաքանչյուր խմորի վրա կրեմ տարածել, իսկ վերջում թխվածքի վրա տարածել գլազուրը:

Տորթ Կանացի համառություն

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը