Թոփ 4 համեմունքներ, որոնք սպանում են բոլոր բակտերիաները և պաշտպանում բջիջները

Դիտումներ 1110

Թոփ 4 համեմունքներ, որոնք սպանում են բոլոր բակտերիաները և պաշտպանում բջիջները

Այժմ մենք գիտենք, որ խոտաբույսերն ու համեմունքները հզոր հակաբիոտիկներ են, քանի որ դրանք պարբերաբար ավելացնելով մեր սննդի մեջ փոքր չափաբաժիններով՝ կարող ենք բարձրացնել մեր իմունային համակարգը:


Համեմատաբար 5 լավագույն համեմունքների ցանկը, որոնք ունեն պոլիֆենոլների բարձր պարունակություն, և մի քանի խորհուրդ, թե ինչպես հարստացնել ձեր սննդակարգը դրանցով:

Օրեգանո - մանրէների դեմ

Օրեգանոն իտալական խոհանոցի զարդերից է , առանց դրա ոչ մի պիցցա կամ մակարոնեղենի սոուս չի պատրաստվում: 
Մենք ոչ բոլորս ենք սիրում դրա քաղցր  համը, ուստի ավելի լավ է մի քիչ ավելացնել, որպեսզի այն վատը չդառնա: 



Ռոզմարին
Ռոզմարին լավ համ է տալիս ջեռոցում եփած ուտեստներին, տապակած ուտեստներին, մսին և ձկանը:  
Ռոզմարին տոնիկ և ամրացնող միջոց է:  Օգտագործման ժամանակ հանում է սթրեսը, նյարդային լարվածությունը, բարելավում է նևրոզի վիճակը, ընդհանուր հյուծվածությունը և թուլությունը:

 

 

Ուրց 

Ուրցը (չշփոթել չամանի հետ) միջերկրածովյան մեկ այլ հայտնի համեմունք է: 

Ավելացրեք այն աղցաններին, սոուսներին, ապուրներին, շոգեխաշած սնունդներին, տապակած ֆրիին, ձվով բոլոր ուտեստներին, սխտորով հացին, մակարոնեղենի սոուսներին և այլն:

Կալիֆորնիայի համալսարանի գիտնականները կարծում են, որ ուրցը հակաօքսիդիչ ակտիվությամբ նման է վիտամին E-ին:

 



Քրքումը քաղցկեղի դեմ

 

 

Քրքումը ամենից հաճախ ասոցացվում է հնդկական խոհարարության հետ: Պատրաստեք կարրի ձեր ունեցած ցանկացած բաղադրիչներով՝ բանջարեղեն, միս, ձուկ, ձու կամ ոսպ, և ավելացրեք մի առատ գդալ քրքում, ինչպես նաև կարրիի այլ համեմունքներ, ինչպիսիք են չաման, աղացած համեմ, կոճապղպեղ և սխտոր: Ապուրներին, բրնձի փլավին ավելացնել քրքում, սա նրանց վառ դեղին գույն կտա:

 

 



Ամենաընթերցվածը