Փորձեք տոլման այս բաղադրատոմսով պատրաստել և տեսեք ինչքան համեղ կստացվի․ Այն իր գաղտնիքներն ունի
Դիտումներ 3075
Ձեզ հարկավոր է․
- Խաղողի տերևներ 45 հատ
- Տավարի միս 700 գ
- Խոզի միս 300 գ
- Սոխ 100 գ
- Բրինձ 300 գ
- Կարագ 100 գ
- Կանաչիներ 150 գ
Խաղողի տերևները 5 րոպե եռացրեք մի փոքր աղջրի մեջ, միսը անցկացրեք մսաղացով։ Ավելացնել մանր կտրատած սոխը, խոտաբույսերը և կլոր բրինձը։ Այնուհետև ձեռքերով մանրակրկիտ խառնեք աղացած միսը, ավելացնելով մի փոքր տաք ջուր։
Դրեք ֆարշը խաղողի տերևի վրա՝ մեկ տերևի համար մեկ թեյի գդալ աղացած միս: Որքան փոքր է տոլման, այնքան ավելի համեղ է։
Տոլման լցնել խորը կաթսայի մեջ, որպեսզի եփելու ժամանակ տոլման չբացվի։ Լցնել սառը ջրով (այնպես, որ ջրի մակարդակը մի փոքր բարձր լինի տոլմայի մակարդակից)։ Վերևում մաքուր ափսե դնել, որպեսզի տոլման վեր չբարձրանա։
Տոլման միջին ջերմության վրա եփում ենք մոտ 40 րոպե։ Պետք է թողնել մի քանի րոպե՝ առանց ափսեն հանելու, որպեսզի արգանակը ներծծվի տոլմայի մեջ։
Ամենաընթերցվածը