Տնական խնձորի մարմելադ. Վերցնել 2 կգ խնձոր և 800 գ շաքարավազ

Դիտումներ 4730

Տնական խնձորի մարմելադ. Վերցնել 2 կգ խնձոր և 800 գ շաքարավազ

Բաղադրություն․

խնձոր - 2 կգ

շաքարավազ - 800 գր

սառը ջուր - 1 բաժակ.

 

 



Մաքրել խնձորները և բաժանել կտորների:

Խնձորները տեղափոխում ենք հինգ լիտրանոց կաթսայի մեջ և լցնում ջրով, եփում մինչև խնձորները լիովին փափկի։

 

 

Հարեք բլենդերով մինչև հարթ լինի:

 

 



Ավելացնել շաքարավազ։

Կաթսան նորից դնել վառարանի վրա և եփել մարմանդ կրակի վրա՝ առանց կափարիչի, մինչև թանձրանա։

 

 

Այնուհետև 100 C ջերմաստիճանով տեղափոխում ենք ջեռոց։



Ամենաընթերցվածը