Տնական խնձորի մարմելադ. Վերցնել 2 կգ խնձոր և 800 գ շաքարավազ
Դիտումներ 4730
Բաղադրություն․
խնձոր - 2 կգ
շաքարավազ - 800 գր
սառը ջուր - 1 բաժակ.
Մաքրել խնձորները և բաժանել կտորների:
Խնձորները տեղափոխում ենք հինգ լիտրանոց կաթսայի մեջ և լցնում ջրով, եփում մինչև խնձորները լիովին փափկի։
Հարեք բլենդերով մինչև հարթ լինի:
Ավելացնել շաքարավազ։
Կաթսան նորից դնել վառարանի վրա և եփել մարմանդ կրակի վրա՝ առանց կափարիչի, մինչև թանձրանա։
Այնուհետև 100 C ջերմաստիճանով տեղափոխում ենք ջեռոց։
Ամենաընթերցվածը