Տնական խառնուրդներ եղունգները ամրացնելու և վարակներից ազատվելու համար

Դիտումներ 781

Տնական խառնուրդներ եղունգները ամրացնելու և վարակներից ազատվելու համար

Տնական խառնուրդներ փխրուն եղունգների բուժման համար․
Սրանք տնային միջոցներ են փխրուն եղունգները բուժելու համար: Դարձրեք դրանք ամուր և առողջ:

Սխտոր՝ եղունգների համար
Սխտորն այն հակաօքսիդանտներից է, որը կարող է պաշտպանել մեր օրգանիզմը։ Կարող եք նաև սխտոր օգտագործել եղունգները ամրացնելու համար։ Պարզապես ճզմեք երկու պճեղ սխտորը և մի քանի րոպե քսեք ձեր եղունգներին: Թողեք դրանք վնասված եղունգների վրա կես ժամ, իսկ հետո լվացեք տաք ջրով։ Այս ընթացակարգը պետք է կատարվի առնվազն օրը մեկ անգամ։

Նուշի կարագ, նարնջի հյութ և շաքար
Նարինջը քամեք և դրա հյութը խառնեք մեկ թեյի գդալ շաքարավազի հետ։ Այնուհետև եղունգները թրջեք խառնուրդի մեջ և մաքրեք դրանք նուշի յուղով թրջած բամբակի կտորով։

Գերչակի և ձիթապտղի յուղ փխրուն եղունգների համար

 


Դուք կարող եք օգտագործել այս երկու յուղերից որևէ մեկը փխրուն եղունգների համար: Պարզապես պետք է բամբակյա շվաբրը թրջել երկու յուղերից որևէ մեկի մեջ և մի քանի րոպե մերսել եղունգները: Եղունգների փխրունության հիմնական պատճառներից մեկը ջրազրկումն է։ Յուղերի շնորհիվ եղունգները մնում են խոնավ և փայլուն։ Կարող եք նաև կես բաժակ լցնել երկու յուղերից մեկով և պահել ձեր եղունգները քնելուց 25 րոպե առաջ։

Սննդի սոդա
Նատրիումի բիկարբոնատն ունի բազմաթիվ գործառույթներ. Ինչն ունի մեծ թվով առավելություններ. Ավելին, այն կարող է չեզոքացնել թթվայնությունը, որը հաճախ առաջացնում է եղունգների փխրունություն։ Մեկ ճաշի գդալ սոդան խառնեք տաք ջրի հետ և ներծծեք ձեր վնասված եղունգները խառնուրդի մեջ։ Գործընթացը կրկնեք շաբաթը մեկ անգամ։



5 զգուշացում, որոնք տալիս են մեր եղունգները առողջական խնդիրների դեպքում

Մեր եղունգները, դրանք ավելի են քան պինդ մակերես մեր մատների վրա։ Իրականում մեր մազերը, եղունգները և մաշկը պարունակում են սպիտակուց, որի անունն կերատին է։

 

 

Այն  պաշտպանում է մեր մազերը և մաշկը։ Եղունգները դա ալֆա-կերատինն են, որոնց վնասվածքները կարող են ցույց տալ մեր օրգանիզմի խնդիրները։

Ծռված եղունգներ։

Օրգանիզմի ներքին խնդիրների պատճառ է հանդիսանում



 

Պիգմենտավորում:

Եղունգի տակի մաշկը բարձրանում է, ստիպելով եղունգները ուռչեն։

Գունային փոփոխություն:

Կարող է վիտամինային անբավարարության պատճառ դառնալ

Չոր և փխրուն եղունգներ:

Հորմոնային խանգարման կամ ինֆեկցիայի հետևանք

Զուգահեռ գծեր եղունգի վրա:

Դա արտաքին ազդեցության հետևանք է կամ երկար ժամանակ բարձր ջերմաստիճան ունենալը։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը