Տնական, առողջարար կոնֆետներ, որոնք իրենց համով չեն զիջում թանկարժեք կոնֆետներին
Ձեզ հարկավոր է․
1/2 բաժակ մեղր
70 գ մուգ շոկոլադ
5 հատ ընկույզ
40 գ չորացրած ծիրան
1 ճ.գ. կաթ
կակաոյի փոշի և քնջութի սերմեր՝ զարդարման համար
Հալեցրեք մուգ շոկոլադը՝ ավելացնելով կաթը (միկրոալիքային վառարանում կամ ջրային լոգարանում): Չորացրած ծիրանն ու ընկույզը մանր կտրատել։ Հալած շոկոլադը, ընկույզը, չորացրած ծիրանն ու մեղրը խառնում ենք, թողնում ենք սառչի։ Ստացված զանգվածից գրտնակել փոքրիկ գնդիկներ։
Փաթաթել դրանք կակաոյի և քնջութի մեջ։
Շոկոլադներ թուզով
Բաղադրությունը․
250 գ թզի չիր
100 գ մուգ շոկոլադ
1 ճ.գ. կարագ
2–3 ընկույզ
կակաոյի փոշի զարդարման համար
Թուզը կարճ ժամանակով թրմեք եռման ջրի մեջ։ Հալեցնել շոկոլադը ջրային բաղնիքում, ավելացնել մի քիչ կարագ։ Թզի ներքևի հատվածում խաչաձև կտրվածք արեք և յուրաքանչյուրի մեջ դրեք ընկույզի կտորներով։
Թուզին տրյուֆելի տեսք տվեք (ջուրը եռացնելուց հետո թուզը ձեր ձեռքերում կդառնա փափուկ):
Թուզը թաթախեք տաք շոկոլադի մեջ, զգուշորեն հանեք և դրեք մետաղական դարակի վրա։
Երբ շոկոլադը սկսում է պնդանալ, կոնֆետները գլորում ենք կակաոյի մեջ և զարդարում աղացած ընկույզով։ Այնուհետև դրանք մի քանի ժամով դրեք սառնարանում։
Թուզը դրեք ձիթայուղի մեջ և այն կվերածվի հզոր դեղամիջոցի, որը բուժում է ․․․
Այս հզոր խառնուրդը վերացնում է ձեր ստամոքսի բոլոր վտանգավոր բակտերիաները: Ձիթապտղի յուղով թուզը զարմանալի է և հիանալի հակաբիոտիկ, և այն հեշտ է պատրաստել:
Մեծ թվով մարդիկ տառապում են ստամոքսի բակտերիայից, որը շատ լուրջ հիվանդություն է։ Այդ բակտերիաների հեռացումը բավականին դժվար է, և դա կարող է հանգեցնել տարբեր այլ հիվանդությունների։
Մասնագետների կարծիքով՝ թուզը արդյունավետ բուժում է բազմաթիվ առողջական խնդիրների, այդ թվում՝ փորկապության, ասթմայի, բարձր խոլեստերինի, անեմիայի, բրոնխիտի, թութքի, ստամոքսի խնդիրների և նույնիսկ անպտղության համար։
Թուզը կալցիումի հիանալի աղբյուր է և խորհուրդ է տրվում այն մարդկանց, ովքեր ալերգիկ են կաթնամթերքից։ Թուզը կարող է լուծողական ազդեցություն ունենալ սննդային մանրաթելերի հարուստ պարունակության պատճառով։
Ձիթապտղի յուղով չոր թզի բաղադրատոմսը.
Պահանջվող բաղադրիչները.
- 40 հատ թուզ չորացրած
- ձիթապտղի ձեթ
Չորացրած թուզը լցնել տարայի մեջ և լցնել ձիթապտղի յուղը մինչև տարայի եզրը։ Թողեք մնա 40 օր, որպեսզի թուզը կարողանա շատ ձիթապտղի յուղ ներծծել:
Յուրաքանչյուր կերակուրից առաջ պետք է օգտագործել մեկ թուզ։ Կարճ ժամանակահատվածում դուք զգալի բարելավումներ կնկատեք:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։