Տնական, առողջարար կոնֆետներ, որոնք իրենց համով չեն զիջում թանկարժեք կոնֆետներին

Դիտումներ 242

Տնական, առողջարար կոնֆետներ, որոնք իրենց համով չեն զիջում թանկարժեք կոնֆետներին

Ձեզ հարկավոր է․

1/2 բաժակ մեղր

70 գ մուգ շոկոլադ

5 հատ ընկույզ

40 գ չորացրած ծիրան

1 ճ.գ. կաթ

կակաոյի փոշի և քնջութի սերմեր՝ զարդարման համար

 

Հալեցրեք մուգ շոկոլադը՝ ավելացնելով կաթը (միկրոալիքային վառարանում կամ ջրային լոգարանում): Չորացրած ծիրանն ու ընկույզը մանր կտրատել։ Հալած շոկոլադը, ընկույզը, չորացրած ծիրանն ու մեղրը խառնում ենք, թողնում ենք սառչի։ Ստացված զանգվածից գրտնակել փոքրիկ գնդիկներ։

Փաթաթել դրանք կակաոյի և քնջութի մեջ։

 

Շոկոլադներ թուզով

Բաղադրությունը․

250 գ թզի չիր

100 գ մուգ շոկոլադ

1 ճ.գ. կարագ

2–3 ընկույզ

կակաոյի փոշի զարդարման համար

 

Թուզը կարճ ժամանակով թրմեք եռման ջրի մեջ։ Հալեցնել շոկոլադը ջրային բաղնիքում, ավելացնել մի քիչ կարագ։ Թզի ներքևի հատվածում խաչաձև կտրվածք արեք և յուրաքանչյուրի մեջ դրեք ընկույզի կտորներով։

Թուզին տրյուֆելի տեսք տվեք (ջուրը եռացնելուց հետո թուզը ձեր ձեռքերում կդառնա փափուկ):

Թուզը թաթախեք տաք շոկոլադի մեջ, զգուշորեն հանեք և դրեք մետաղական դարակի վրա։

Երբ շոկոլադը սկսում է պնդանալ, կոնֆետները գլորում ենք կակաոյի մեջ և զարդարում աղացած ընկույզով։ Այնուհետև դրանք մի քանի ժամով դրեք սառնարանում։



Թուզը դրեք ձիթայուղի մեջ և այն կվերածվի հզոր դեղամիջոցի, որը բուժում է ․․․

Այս հզոր խառնուրդը վերացնում է ձեր ստամոքսի բոլոր վտանգավոր բակտերիաները: Ձիթապտղի յուղով թուզը զարմանալի է և հիանալի հակաբիոտիկ, և այն հեշտ է պատրաստել:
Մեծ թվով մարդիկ տառապում են ստամոքսի բակտերիայից, որը շատ լուրջ հիվանդություն է։ Այդ բակտերիաների հեռացումը բավականին դժվար է, և դա կարող է հանգեցնել տարբեր այլ հիվանդությունների։

 

 

Մասնագետների կարծիքով՝ թուզը արդյունավետ բուժում է բազմաթիվ առողջական խնդիրների, այդ թվում՝ փորկապության, ասթմայի, բարձր խոլեստերինի, անեմիայի, բրոնխիտի, թութքի, ստամոքսի խնդիրների և նույնիսկ անպտղության համար։

Թուզը կալցիումի հիանալի աղբյուր է և խորհուրդ է տրվում այն ​​մարդկանց, ովքեր ալերգիկ են կաթնամթերքից։ Թուզը կարող է լուծողական ազդեցություն ունենալ սննդային մանրաթելերի հարուստ պարունակության պատճառով։

 



Ձիթապտղի յուղով չոր թզի բաղադրատոմսը.

Պահանջվող բաղադրիչները.

  • 40 հատ թուզ չորացրած
  • ձիթապտղի ձեթ

 

 

​Չորացրած թուզը լցնել տարայի մեջ և լցնել ձիթապտղի յուղը մինչև տարայի եզրը։ Թողեք մնա 40 օր, որպեսզի թուզը կարողանա շատ ձիթապտղի յուղ ներծծել:

Յուրաքանչյուր կերակուրից առաջ պետք է օգտագործել մեկ թուզ։ Կարճ ժամանակահատվածում դուք զգալի բարելավումներ կնկատեք:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը