Հավի կրծքամիս պատրաստման համեղ տարբերակ ՝ լցոնած պանրով

Դիտումներ 312

Հավի կրծքամիս պատրաստման համեղ տարբերակ ՝ լցոնած պանրով

Հավի ֆիլե

Բուսական յուղ

Աղացած սև պղպեղ

Աղ

Մոցարելլա

Հացի փշրանքներ

Ալյուր

Ձու



Ինչպե՞ս տապակել հավի կրծքամիս պանրով տապակի մեջ: Շատ պարզ! Նախ պատրաստեք անհրաժեշտ բաղադրիչները ըստ ցանկի։ Բացի այս համեմունքներից, դուք կարող եք ավելացնել ձերը ըստ ճաշակի, օրինակ՝ պապրիկա, սունելի, չոր խոտաբույսեր և այլն։

 

Պանիրը քերել։ Հարմար է ցանկացած պանիր։

Ձվերը հարում։ Սպիտակուցները պետք է միանան դեղնուցների հետ:

 

Հավի ֆիլեն լվանալ, չորացնել, համեմել։

Յուրաքանչյուր ֆիլե սուր դանակով կտրատեք երկայնքով, բայց ոչ ամբողջությամբ, և բացեք գրքի նման։

Հավի կրծքամիսը լցրեք մանրացված մոցարելլայով կամ այլ պանրով:

Կրծքագեղձերի ծայրերը ծակեք փայտիկներով, որպեսզի տապակման ժամանակ պանիրը չթափվի։

 



Հավի յուրաքանչյուր ֆիլե բոլոր կողմերից թաթախել ալյուրի մեջ։

Ապա թաթախեք հարած ձվերի մեջ։

Եվ գլորում ենք հացի փշրանքներում: Հացապատ շերտն ավելի խիտ դարձնելու համար կարող եք ֆիլեն կրկին թաթախել ձվի մեջ և փշուրների մեջ գլորել։ Կարեւոր է ընտրել բարձրորակ պաքսիմատ։ Նրանք չպետք է շատ փոքր լինեն: Խիստ մանրացված (գրեթե ալյուրի վերածված) կոտրիչները կարող են փխրուն ազդեցություն չտալ:

Տապակի մեջ միջին ջերմության վրա տաքացնել բուսայուղը և տապակել հավի կրծքամիսը պանրով երկու կողմից մինչև ոսկեգույն դառնալը, բայց առնվազն 8-10 րոպե յուրաքանչյուր կողմից:

Պատրաստի հավը տեղափոխում ենք ափսեի մեջ, ավելացնում ենք թարմ բանջարեղենով աղցան և մատուցում տարբեր սոուսների հետ։ Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը