Թարմացնող խնձոր-բանան ըմպելիք, որը նվազեցնում է խոլեստերինը. Վայելեք համը և առողջության զարմանալի օգուտները
Թարմացնող խնձոր-բանան ըմպելիք, որը նվազեցնում է խոլեստերինը
Խնձորը հիանալի բնական միջոց է վատ խոլեստերինի մակարդակը նվազեցնելու համար։ Պարբերաբար դրանք ուտելով՝ դուք կկանխեք արյան մակարդումը և զարկերակների խցանումը և դրանով իսկ կպաշտպանեք ձեզ սրտի կաթվածից և ինսուլտից։
Բանանը օգնում է նվազեցնել արյան ճնշումը, սրտի հիվանդությունների և հիպերտոնիայի ռիսկը:
Խնձորի բանանի ըմպելիքի այլ առավելություններ.
Նվազեցնում է Ալցհեյմերի հիվանդության վտանգը։
Նվազեցնում է շաքարախտի վտանգը։
Էներգիա է տալիս։
Պաշտպանում է հաստ աղիքի քաղցկեղից։
Ամրացնում է իմունային համակարգը։
Կանխում է կատարակտը։
Լավ է մաշկի համար։
Պաշտպանում է սիրտը։
Նվազեցնում է ասթմայի վտանգը։
Ատամներն սպիտակեցնում է:
Բաղադրությունը.
2 խնձոր
1 բանան
1/2 թեյի գդալ աղացած դդումի սերմեր
1/2 թեյի գդալ վանիլին
1 բաժակ ջուր (կարող եք օգտագործել կոկոսի կաթ)
1 բաժակ սպանախ
Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել մի քիչ դարչին
Բոլոր բաղադրիչները, բացի համեմունքներից, լցնում ենք բլենդերի մեջ և հարում ենք մինչև հարթ դառնա: Միայն դրանից հետո ավելացնել համեմունքներ: Կարելի է մատուցել սառցաբեկորներով։
Վայելեք ըմպելիքը և դրա զարմանալի առողջարար օգուտները:
Ազատվեք հիպերթենզիայից, բարձր շաքարից և խոլեստերինից` առանց հաբերի. Օգտագործեք այս դեղը 2 շաբաթ և ամեն ինչ լավ կլինի
Մի վատնեք ձեր գումարը արյան բարձր ճնշման, արյան շաքարի և խոլեստերինի դեմ դեղամիջոցների վրա, փորձեք այս հզոր միջոցը:
Իսկ դուք գիտեի՞ք, որ 3-րդ մեծահասակներից 1-ն ունի հիպերտոնիա: Սա մտահոգիչ է։ Թերսնման պատճառով և՛ արյան ճնշումը, և՛ խոլեստերինի մակարդակը շարունակում են աճել, ինչն իր հերթին մեծացնում է սրտի հիվանդությունների վտանգը։
Ներկայումս սրտի հիվանդությունը մահվան հիմնական պատճառն է։
Այս հոդվածում ներկայացված հատուկ բնական բաղադրատոմսը դարեր շարունակ օգտագործվել է այնպիսի հիվանդությունների բուժման համար, ինչպիսիք են հիպերտոնիան, մրսածությունը, ասթման, վարակները և նույնիսկ քաղցկեղը:
Բաղադրիչներ.
100 մլ ջուր
1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ
1 թեյի գդալ խնձորի քացախ
1/2 թեյի գդալ քերած կոճապղպեղի արմատ
1 պճեղ սխտոր
1 թեյի գդալ մեղր (ըստ ցանկության)
Ընդամենը պետք է բաղադրիչները լավ հարել՝ մինչև համասեռ զանգված ստանալը։
Նշում. Խառնուրդը պահել սառնարանում։
Ոմանք խորհուրդ են տալիս այն ընդունել առավոտյան դատարկ ստամոքսին, իսկ մյուսները գտնում են, որ օրվա ընթացքում փոքր չափաբաժինների ընդունումը, նախընտրելի է յուրաքանչյուր կերակուրից առաջ, լավագույն արդյունքն է:
Եթե չեք դիմանում դրա համին, նախքան այն խմելը, ազատ նոսրացրեք խառնուրդը մի բաժակ ջրի մեջ։
Կիտրոն
Այն հարուստ է վիտամին C-ով, ֆլավոնոիդներով և սննդային մանրաթելերով, որոնք գիտականորեն ապացուցված են, որ նվազեցնում են խոլեստերինի և շաքարի մակարդակը մարմնում:
Խնձորի քացախ
Բացի խոլեստերինի և տրիգլիցերիդների իջեցումից, խնձորի քացախը արդյունավետ է նաև արյան բարձր ճնշման, թթվային ռեֆլյուքսի, հոդատապի, վերին շնչուղիների վարակների և այլնի բուժման համար:
Կոճապղպեղ
Պարզվել է, որ կոճապղպեղը նվազեցնում է խոլեստերինի և տրիգլիցերիդների մակարդակը շաքարախտով, ալկոհոլիզմով, հիպոթիրեոզով և նեֆրոտիկ համախտանիշով տառապող մարդկանց մոտ:
Սխտոր
Հում սխտորն իջեցնում է գլյուկոզան, խոլեստերինը և տրիգլիցերիդները՝ դարձնելով այն արդյունավետ կանխարգելիչ միջոց աթերոսկլերոզի դեմ:
Մեղր
Մեղրը պաշտպանում է զարկերակները խոլեստերինի թիթեղներից։ Այն ունի հակասնկային, հակաբակտերիալ և հակաքաղցկեղային հատկություններ և հագեցած է հակաօքսիդանտներով և ֆլավոնոիդներով:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։