Տապակած նրբերշիկներ շամփուրների վրա

Դիտումներ 538

Տապակած նրբերշիկներ շամփուրների վրա

Նրբերշիկները մենք կտապակենք խմորի զանգվացի մեր, շամփուրով, և կմատուցենք տարբեր սոուսներով: Ուտեստը շատ համեղ է և միշտ քիչ: Եվ ամենալավն էլ այն  է, որ պատրաստվում է հաշված րոպեների ընթացքում: 

    Բաղադրիչներ

նրբերշիկներ

ձու -1 հատ

կաթ - 100մլ

ալյուր - 100 գ.

փխրեցուցիչ - 0.5  թ. գ

բուսայուղ

աղ 

  Պատրաստման եղանակ

Ամանի մեջ խառնել  ձուն, կաթը, աղը ՝ աստիճանաբար ավելացնելով ալյուրը  և փխրեցուցիչը;

Ստացվում է հեղուկ խմոր՝ այն, ինչ անհրաժեշտ է: Կաթսայի մեջ տաքացնել բուսայուղը:

Նրբերշիկները բաժանել 2 մասի, դնեել շամփուրների վրա, թաթախել խմորի զանգվածի, այնուհետև՝  եռացրած բուսայուղի մեջ: Այս ուտեստը պատրաստելու համար ձեզանից կպահանջվի ընդամենը 15  րոպե: Այն կարող եք մատուցել սպիտակ կամ կարմիր սոուսով:

      Բարի ախորժակ

 



Ամենաընթերցվածը