Սխտորը ոչնչացնում է բազմաթիվ վարակներ․ Բայց ինչու բժիշկները դա չեն նշանակում հիվանդներին
Սխտորը տարածված մթերք է մոլորակի գրեթե բոլոր խոհանոցներում, և այն համարվում է ամենաառողջ բանջարեղեններից մեկը, որը մենք միայնակ կարող ենք օգտագործել: Այն օգտագործվել է հազարավոր տարիներ, նույնիսկ մեծ Հիպոկրատի կողմից, ով այն օգտագործել է տարբեր հիվանդությունների և առողջական խնդիրների բուժման համար:
Այս զարմանալի բանջարեղենն արդյունավետ կերպով բուժում է հետևյալ հիվանդությունները.
- Վիրուսային վարակներ
- Կլոստրիդիում
- Խոլերային վարակները
- Կլեբսիելլա վարակ
- helicobacter pylori
- ցիտոմեգալովիրուս
- կեռնեխ
- Methicillin Staphylococcus aureus
- միկոբակտերիալ տուբերկուլյոզ
- ՄԻԱՎ 1
- Pseudomonas aeruginosin
- Աֆլատոքսիկոզ միկոտոքսիններ
- B խմբի streptococcus
Ուսումնասիրությունները ցույց են տվել, որ այն կարող է նաև պայքարել քաղցկեղի որոշ տեսակների դեմ, ուստի խորհուրդ ենք տալիս օրական 5-6 պճեղ սխտոր օգտագործել:
Բացի այդ, լավագույն արդյունքի համար սխտորը մանրացրեք և թողեք 15 րոպե, որպեսզի ազատի օգտակար ֆերմենտը, որը պայքարում է սնկերի և քաղցկեղի բջիջների դեմ: Այնուհետև կարող եք այն ուտել հում վիճակում կամ ավելացնել ձեր սննդի մեջ:
Բժշկության ազգային գրադարանի համաձայն՝ սխտորը կարող է մեծ օգնություն ցուցաբերել ավելի քան 150 առողջական խնդիրների բուժման համար:
Հետևաբար, սխտորն անպայման պետք է ավելացվի ձեր ամենօրյա սննդակարգում, քանի որ այն ոչ միայն մեծապես կբարձրացնի սննդի համը, այլև կապահովի առողջության համար անհավանական օգուտներ: