Սխտորը ոչնչացնում է բազմաթիվ վարակներ․ Բայց ինչու բժիշկները դա չեն նշանակում հիվանդներին

Դիտումներ 1057

Սխտորը ոչնչացնում է բազմաթիվ վարակներ․ Բայց ինչու բժիշկները դա չեն նշանակում հիվանդներին

Սխտորը տարածված մթերք է մոլորակի գրեթե բոլոր խոհանոցներում, և այն համարվում է ամենաառողջ բանջարեղեններից մեկը, որը մենք միայնակ կարող ենք օգտագործել: Այն օգտագործվել է հազարավոր տարիներ, նույնիսկ մեծ Հիպոկրատի կողմից, ով այն օգտագործել է տարբեր հիվանդությունների և առողջական խնդիրների բուժման համար:

 

 

Այս զարմանալի բանջարեղենն արդյունավետ կերպով բուժում է հետևյալ հիվանդությունները.

  • Վիրուսային վարակներ
  • Կլոստրիդիում
  • Խոլերային վարակները
  • Կլեբսիելլա վարակ
  • helicobacter pylori
  • ցիտոմեգալովիրուս


  • կեռնեխ
  • Methicillin Staphylococcus aureus
  • միկոբակտերիալ տուբերկուլյոզ
  • ՄԻԱՎ 1
  • Pseudomonas aeruginosin
  • Աֆլատոքսիկոզ միկոտոքսիններ
  • B խմբի streptococcus

 

Ուսումնասիրությունները ցույց են տվել, որ այն կարող է նաև պայքարել քաղցկեղի որոշ տեսակների դեմ, ուստի խորհուրդ ենք տալիս օրական 5-6 պճեղ սխտոր օգտագործել:

Բացի այդ, լավագույն արդյունքի համար սխտորը մանրացրեք և թողեք 15 րոպե, որպեսզի ազատի օգտակար ֆերմենտը, որը պայքարում է սնկերի և քաղցկեղի բջիջների դեմ: Այնուհետև կարող եք այն ուտել հում վիճակում կամ ավելացնել ձեր սննդի մեջ:



 

Բժշկության ազգային գրադարանի համաձայն՝ սխտորը կարող է մեծ օգնություն ցուցաբերել ավելի քան 150 առողջական խնդիրների բուժման համար:

Հետևաբար, սխտորն անպայման պետք է ավելացվի ձեր ամենօրյա սննդակարգում, քանի որ այն ոչ միայն մեծապես կբարձրացնի սննդի համը, այլև կապահովի առողջության համար անհավանական օգուտներ:

 

 



Ամենաընթերցվածը