Սխտորը կտրեցի ու միջուկը հանեցի... Երբ հասկանաս ինչու, անպայման նույնը կանես
Բաղադրիչներ․
200 գ ալկոհոլ
200 գ մանրացված սխտոր
1. Կարևոր կետ՝ սխտորը ճզմելուց առաջ միջուկը հանեք, եթե այն կոպիտ է և նկատելի։ Երիտասարդ սխտորը պետք չէ ենթարկվել այս ընթացակարգին։ Թուրմը պաշտպանելու համար միջուկը պետք է հեռացնել, քանի որ հին սխտորի միջուկը կարող է վատ ազդեցություն ունենալ աղեստամոքսային տրակտի վրա։
2. Սխտորը լցնել սպիրտի մեջ։ Թողեք խառնուրդը թրմվի մոտ 10 օր, ապա քամեք և պահեք մութ տեղում։
10 կաթիլ սխտորի թուրմը նոսրացրեք 5 ճաշի գդալի մեջ։ Առողջության էլիքսիրը խմեք ուտելուց 20 րոպե առաջ։ Դա պետք է անել օրական 2 անգամ 2 շաբաթ, ապա 2 շաբաթ ընդմիջում անել ու նորից կրկնել երկշաբաթյա կուրսը։ Էֆեկտը անհավանական է:
Մեկ շաբաթվա ընթացքում դուք կնկատեք, թե որքան են բարելավվել ձեր մարսողության պրոցեսները՝ ուտելուց հետո ստամոքսում ծանրություն չկա: Արյան անոթները մաքրելու արդյունքում կվերանան խրոնիկական գլխացավերը, կկարգավորվի նաեւ քունը։ Սխտորի թուրմը նույնպես դրական է ազդում մաշկի վիճակի վրա, այն շատ ավելի արագ թարմանում է, տոնուսավորվում, իսկ թերությունները վերանում են։
Սխտորի մարինադներ, որոնք կարող եք մատուցել ինչպես առանձին, այնպես էլ օգտագործել այլ ուտեստների և աղցանների մեջ
Պատրաստել բաղադրիչները մարինադի համար։
Սխտոր 500 գր
Սամիթ (1 հովանոց կանաչ սերմերով)
հատ:
Չիլի պղպեղ
Մաղադանոս
Ջուր
Աղ
Շաքարավազ
Քացախ (9%)
Դափնու տերև
Հատիավոր պղպեղ
Մեխակ
Մաքրել սխտորը և լավ լվանալ սառը ջրով: Կտրեք կանաչավուն եզրերը։
Պատրաստել ապակե տարաներ։ Այս պատրաստման համար ինձ հարմար է օգտագործել 250 մլ տարողությամբ բանկա։ Յուրաքանչյուրի ներքևում դրված է սամիթ, ապա սխտոր: Սխտորի շերտերի արանքում դնել պղպեղի օղակներ, ավելի շատ կանաչի, իսկ վրան՝ սամիթ։ Լցնել տարաները եռացող ջրով: Ծածկեք դրանք ստերիլ կափարիչներով և թողեք մնա 5-7 րոպե, ապա տարաներից ջուրը թափեք կաթսայի մեջ:
Պատրաստել մարինադը. Քամած ջրի մեջ ավելացնել 0,5 բաժակ եռման ջուր, դնել պղպեղ, մեխակ, մաղադանոս և թողնել, որ եռա վառարանի վրա։ Եռման ջրին ավելացնել աղ և շաքար, թողնել 2-3 րոպե եռալ և ավելացնել 9% քացախ՝ 1 ճ/գ չափով։ տարայի վրա՝ եռման վերջում։ /Քացախը կարելի է լցնել անմիջապես տարայի մեջ/։
Պատրաստի եռացող մարինադը անմիջապես լցնել լցված բանկաների մեջ և սեղմել կափարիչները: Պատահում է, որ մարինադը եռում է, և դա գրեթե բավարար չէ, այս դեպքում պարզապես եռման ջուր լցնել։ Ստուգեք կափարիչների խստությունը՝ բանկաները սեղանի վրա գլորելով:
Սրբել բանկաները, շուռ տալ կափարիչի վրա, ծածկել կտորով և թողնել սառչի «մուշտակի» տակ։ Պահպանեք սառնարանում, մեկ ամսից պատրաստ կլինեն։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։