Տեսեք ինչ տեղի կունենա ձեր հետ, եթե սխտոր ճզմեք մեղրի մեջ և ուտեք
Դիտումներ 1767
Սխտորով մեղրն օգտագործվում է ոչ միայն հիվանդությունների բուժման, այլ նաև կանխարգելման նպատակով։ Ի վերջո, այս հնագույն միջոցը սխտորով մեղրը կարող է բարձրացնել օրգանիզմի պաշտպանիչ հատկությունները։ Այն պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ընդամենը երկու բաղադրիչ՝ թարմ սխտոր և բնական մեղր։
Սխտորով մեղր պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է.
Երկու միջին սխտոր և 450 գրամ մեղր:
Սխտորի գլուխները մաքրում ենք, բաժանում պճեղների և ճզմում մամլիչով։
Ճզմած սխտորը տեղափոխում ենք հավանգի մեջ և մանրացնում այնքան, մինչև ստացվի կիսաթափանցիկ խյուս։ Խոհարարության մեջ սա շատ կարևոր պահ է, ճզմած սխտորի մեջ սխտորի օգտակար նյութերն ազատվում և խառնվում են իրար։
Երկու ճաշի գդալ մեղր ավելացնում ենք սխտորին և շարունակում տրորել մինչև համասեռ զանգված ստանալը։
Ստացված սխտորով մեղրը լավ խառնում ենք և տեղափոխում բանկայի մեջ։
Օգտագործվում է օրական կես թեյի գդալ։
Սխտորով մեղրը հիանալի հակասեպտիկ է, ուստի այն կարող է օգտագործվել խայթոցների, վերքերի և կտրվածքների բուժման համար:
Ամենաընթերցվածը