Սխտորով ապուր․ 100 անգամ ավելի արդյունավետ, քան ցանկացած հակաբիոտիկ
Հետազոտությունները ցույց են տվել, որ սխտորը 100 անգամ ավելի հզոր է, քան ամենատարածված հակաբիոտիկները: Այն բուժում է տարբեր հիվանդություններ, որոնք բակտերիալ վարակի հետևանք են:
Պարբերաբար կերեք սխտոր։ Ավելացրեք այն ձեր սիրելի ուտեստներին, աղցաններին, խառնեք ձիթապտղի յուղի հետ կամ պարզապես կերեք այն հացի կտորների հետ։ Այս կերպ դուք կարող եք առողջ մնալ և պաշտպանվել հիվանդություններից։
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.
սխտոր - 50 (մաքրված)
կարագ - 2 ճ.գ.
ձիթապտղի յուղ - 2 ճ.գ.
սոխ - 2 հատ (կտրատած)
թարմ ուրց - 1 ճաշի գդալ
հավի արգանակ - 6 բաժակ
թարմ խոտաբույսեր (մաղադանոս, դափնու տերեւ)
չորահացեր
թթվասեր - 1 բաժակ
Վերցրեք սխտորը և մաքրեք այն։ Մանր կտրատել։ Այժմ տաքացրեք ձիթապտղի յուղը և տապակեք դրա մեջ սխտորը մինչև բաց շագանակագույն դառնա:
Թող սխտորը սառչի։ Այժմ տապակի մեջ ավելացրեք 2 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ և կարագ և տաքացրեք դրանք։
Դրանց վրա ավելացրեք մանր կտրատած սոխը և եփեք 10 րոպե։ Այնուհետեւ ավելացնել սխտորը։ Թավայի մեջ ավելացնել կտրատած խոտաբույսերը և հավի արգանակը։
Ավելացնել հացը և եփել ամեն ինչ ցածր ջերմության վրա 5 րոպե:
Վերջում ավելացրեք թթվասեր, ինչպես նաև աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։
Ձեր համեղ ապուրը պատրաստ է։ Մատուցել տաք վիճակում․
Ամեն անգամ, երբ նկատում եք մրսածության կամ գրիպի նախնական ախտանիշները, օգտագործեք այս բուժիչ ապուրը: Այս ապուրի բաղադրիչները շատ օգտակար են ձեր առողջության համար և անպայման կօգնեն ձեզ պայքարել վարակի դեմ։
Կոճապղպեղի և սխտորի միջոցով վերացրեք բրոնխիտը, մաքրեք օրգանիզմը և ամրապնդեք իմունային համակարգը
Սխտորով և կոճապղպեղով թեյն արդյունավետ է մրսածության բուժման համար։ Օրինակ՝ բրոնխիտը և սուր շնչառական վարակները, ինչպես նաև ձեր իմունային համակարգի ամրապնդումը: Եվ այս ամենը շնորհիվ մեծ սննդային գործոնի և վիտամինների առկայության:
Կոճապղպեղը հայտնի համեմունք է, որը հաճախ օգտագործվում է ժողովրդական բժշկության մեջ: Կոճապղպեղի արմատը կարելի է օգտագործել թարմ, չոր փոշի կամ որպես յուղ կամ հյութ։
Այսպիսով, ինչպես պատրաստել կոճապղպեղով թեյ բրոնխիտի համար:
Բաղադրությունը:
3 կիտրոն (օգտագործեք ամբողջ կիտրոնը՝ սերմեր, կեղև, միջուկ)
3/4 թարմ կոճապղպեղի արմատ
2 դարչինի ձողիկներ
1-2 վանիլի պատիճ
Եռացնել 3/4 լիտր ջրի մեջ եւ եփել 20-25 րոպե։
Նաև ցանկության դեպքում կարող եք պատրաստել մոտ 3-4 բաժակ անանուխի թեյ՝ թարմ անանուխի ճյուղով։ Պարզապես ավելացրեք այն առաջին եփուկին:
Քաղցրացրեք մաքուր մեղրով։
Խմեք ողջ օրվա ընթացքում, բայց մի օգտագործեք միկրոալիքային վառարանից, քանի որ դա ոչնչացնում է սննդանյութերը:
Հայտնի է, որ սխտորը, բացի մրսածության դեմ պայքարելուց, կանխում է հաստ աղիքի քաղցկեղը։ Այն իսկապես շատ օգտակար է հիվանդության ժամանակ կամ որպես կանխարգելիչ միջոց։
Բայց խորհուրդ է տրվում մաքրել, եթե հանգստյան օրերն անցկացնում եք տանը։
Տապակել սխտորը, մինչև փափկեն։ Օրվա ընթացքում ընդունելու չափը կազմում է մոտ 6 ատամիկ: Սպառեք և թողեք, որ այն անի իր գործը։ Օրվա ընթացքում կերեք թեթև, սննդարար նյութերով հարուստ մթերքներ, ինչպիսիք են թարմ բանջարեղենը և հեշտությամբ մարսվող սպիտակուցները: Մի կերեք ռաֆինացված շաքար:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։