Սխտորով ապուր․ 100 անգամ ավելի արդյունավետ, քան ցանկացած հակաբիոտիկ

Դիտումներ 786

Սխտորով ապուր․ 100 անգամ ավելի արդյունավետ, քան ցանկացած հակաբիոտիկ

Հետազոտությունները ցույց են տվել, որ սխտորը 100 անգամ ավելի հզոր է, քան ամենատարածված հակաբիոտիկները: Այն բուժում է տարբեր հիվանդություններ, որոնք բակտերիալ վարակի հետևանք են:

Պարբերաբար կերեք սխտոր։ Ավելացրեք այն ձեր սիրելի ուտեստներին, աղցաններին, խառնեք ձիթապտղի յուղի հետ կամ պարզապես կերեք այն հացի կտորների հետ։ Այս կերպ դուք կարող եք առողջ մնալ և պաշտպանվել հիվանդություններից։

 

Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.

սխտոր - 50 (մաքրված)

կարագ - 2 ճ.գ.

ձիթապտղի յուղ - 2 ճ.գ.

սոխ - 2 հատ (կտրատած)

թարմ ուրց - 1 ճաշի գդալ

հավի արգանակ - 6 բաժակ

թարմ խոտաբույսեր (մաղադանոս, դափնու տերեւ)

չորահացեր

թթվասեր - 1 բաժակ

 

Վերցրեք սխտորը և մաքրեք այն։ Մանր կտրատել։ Այժմ տաքացրեք ձիթապտղի յուղը և տապակեք դրա մեջ սխտորը մինչև բաց շագանակագույն դառնա:

Թող սխտորը սառչի։ Այժմ տապակի մեջ ավելացրեք 2 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ և կարագ և տաքացրեք դրանք։

Դրանց վրա ավելացրեք մանր կտրատած սոխը և եփեք 10 րոպե։ Այնուհետեւ ավելացնել սխտորը։ Թավայի մեջ ավելացնել կտրատած խոտաբույսերը և հավի արգանակը։

Ավելացնել հացը և եփել ամեն ինչ ցածր ջերմության վրա 5 րոպե:

Վերջում ավելացրեք թթվասեր, ինչպես նաև աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։

Ձեր համեղ ապուրը պատրաստ է։ Մատուցել տաք վիճակում․

Ամեն անգամ, երբ նկատում եք մրսածության կամ գրիպի նախնական ախտանիշները, օգտագործեք այս բուժիչ ապուրը: Այս ապուրի բաղադրիչները շատ օգտակար են ձեր առողջության համար և անպայման կօգնեն ձեզ պայքարել վարակի դեմ։



Կոճապղպեղի և սխտորի միջոցով վերացրեք բրոնխիտը, մաքրեք օրգանիզմը և ամրապնդեք իմունային համակարգը

Սխտորով և կոճապղպեղով թեյն արդյունավետ է մրսածության բուժման համար։ Օրինակ՝ բրոնխիտը և սուր շնչառական վարակները, ինչպես նաև ձեր իմունային համակարգի ամրապնդումը: Եվ այս ամենը շնորհիվ մեծ սննդային գործոնի և վիտամինների առկայության:

Կոճապղպեղը հայտնի համեմունք է, որը հաճախ օգտագործվում է ժողովրդական բժշկության մեջ: Կոճապղպեղի արմատը կարելի է օգտագործել թարմ, չոր փոշի կամ որպես յուղ կամ հյութ։

Այսպիսով, ինչպես պատրաստել կոճապղպեղով թեյ բրոնխիտի համար:

 

Բաղադրությունը:

3 կիտրոն (օգտագործեք ամբողջ կիտրոնը՝ սերմեր, կեղև, միջուկ)
3/4 թարմ կոճապղպեղի արմատ
2 դարչինի ձողիկներ
1-2 վանիլի պատիճ

 

Եռացնել 3/4 լիտր ջրի մեջ եւ եփել 20-25 րոպե։
Նաև ցանկության դեպքում կարող եք պատրաստել մոտ 3-4 բաժակ անանուխի թեյ՝ թարմ անանուխի ճյուղով։ Պարզապես ավելացրեք այն առաջին եփուկին:
Քաղցրացրեք մաքուր մեղրով։
Խմեք ողջ օրվա ընթացքում, բայց մի օգտագործեք միկրոալիքային վառարանից, քանի որ դա ոչնչացնում է սննդանյութերը:



Հայտնի է, որ սխտորը, բացի մրսածության դեմ պայքարելուց, կանխում է հաստ աղիքի քաղցկեղը։ Այն իսկապես շատ օգտակար է հիվանդության ժամանակ կամ որպես կանխարգելիչ միջոց։

Բայց խորհուրդ է տրվում մաքրել, եթե հանգստյան օրերն անցկացնում եք տանը։

 

 

Տապակել սխտորը, մինչև փափկեն։ Օրվա ընթացքում ընդունելու չափը կազմում է մոտ 6 ատամիկ: Սպառեք և թողեք, որ այն անի իր գործը։ Օրվա ընթացքում կերեք թեթև, սննդարար նյութերով հարուստ մթերքներ, ինչպիսիք են թարմ բանջարեղենը և հեշտությամբ մարսվող սպիտակուցները: Մի կերեք ռաֆինացված շաքար:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը