Սխտորն ու ջուրն ինձ փրկեցին մի շարք հիվանդություններից

Դիտումներ 1137

Սխտորն ու ջուրն ինձ փրկեցին մի շարք հիվանդություններից

Սխտորի օգտակարությունը, նրա բուժիչ հատկությունները հայտնի են եղել մեր նախնիներին։ Այն ունի բազմաթիվ օգտակար հատկություններ՝ ցավազրկող, հակավիրուսային, հակասնկային, հակաբորբոքային։ Այն օգտագործվում է քաղցկեղի կանխարգելման համար։ Այն խթանում է ախորժակը, նվազեցնում է արյան շաքարը, ամրացնում է սիրտն ու անոթները։

 

 

Ջրի վրա սխտորի թուրմի բաղադրատոմսը ինձ բառացիորեն ոտքի կանգնեցրեց։ Ես սկսեցի նկատել, որ շատ հոգնած եմ, ոտքերս սկսեցին ուռել։ Մեջքս ու վիզս ահավոր ցավում էին նստակյաց աշխատանքից։ Ես սկսեցի տեսողության խնդիրներ ունենալ։ Առողջական խնդիրները, մշտական ​​հոգնածությունը, գլխացավերն ինձ դյուրագրգիռ ու նյարդայնացնում էին։ 

 

 



Բաղադրատոմսը տատիկս է տվել։ Սկզբում չէի ուզում դա ընդունել։ Ամեն ինչ չափազանց պարզ է: Բայց ես փորձեցի։ Ես զգացի բարելավում երկու շաբաթվա ընթացքում: 

Ես ուրախ եմ կիսվել բաղադրատոմսով: Միգուցե այս մեթոդը նույնպես փրկարար դառնա ինչ-որ մեկի համար։

 

 

Ամենակարևորը սխտոր ընտրելն է։ Սխտորը պետք է ընտրվի լավը, որակյալը։ Հեշտ է սովորել, թե ինչպես ընտրել: Դուք պարզապես պետք է նայեք դրան.

1. Գլուխը պետք է լինի կոշտ և չոր։ Սեղմվելիս այն չպետք է կնճռոտվի։
2. Շատ վաղ հավաքված սխտորը շատ արագ թառամում է: Եթե ​​ատամները շոշափելի չեն կեղևի միջով, ապա այն չորացած է։
3. Եթե քայքայման գործընթացն արդեն սկսվել է, ապա սխտորի գլուխը թաց կլինի։

 



Բաղադրատոմս․

Մանրացրեք 5 պճեղ սխտորը։ Զանգվածը լցնել 200 մլ հովացրած եռացրած ջրով և դնել տաք տեղում 3 օր։ Քամեք շորով: Դեն նետեք սխտորը։ Հեղուկը պահում ենք սառնարանում։

Դիմում

Վերցրեք տասը կաթիլ թուրմը՝ փոքր քանակությամբ սառը ջրի հետ խառնելուց հետո։ Օգտագործեք առավոտյան, կեսօրին և երեկոյան:



Ամենաընթերցվածը