Սխտորով պատրաստեք այս թուրմը, այն բուժում է սիրտը, արյունը և ավելի քան 100 հիվանդություն
Թափանցիկ շշի մեջ լցրեք 12 պճեղ սխտոր՝ յուրաքանչյուրը բաժանված 4 մասի։ Լցնել երեք բաժակ կարմիր գինի։ Փակեք և դրեք պատուհանի արևոտ կողմում երկու շաբաթով:
Թափահարել ամեն օր 2-3 անգամ։ Այնուհետեւ քամել եւ լցնել մուգ շշի մեջ։
Ընդունել 1 թեյի գդալ օրական 3 անգամ մեկ ամսվա ընթացքում։
Հրաշք միջոց՝ օրգանիզմից աղերը հեռացնելու, արդյունավետությունը բարձրացնելու, արյունը մաքրելու, իմունիտետը բարելավելու, արյունատար անոթները ամրացնելու համար։
Այն մեծապես ամրացնում է սիրտը, մաքրում արյունը և տոնուսավորում օրգանիզմը։
Հեռացնում է ավելորդ ճարպը և բարելավում նյութափոխանակությունը։ Անփոխարինելի է կանանց հիվանդությունների և բորբոքումների դեպքում։
Ինչպես հաճախ է պատահում, բերքահավաքից հետո սկսվում է ձմռան համար մթերքների պահեստավորման ծանր աշխատանքը։
Ես ուզում եմ ձեզ հետ կիսվել սխտորը ձմռան համար պահելու ամենահեշտ բաղադրատոմսով, որն ինձ ասել է իմ հարեւանը։
Նախ, սխտորը մի կտրեք, այլ արմատով և ցողունով չորացրեք՝ այս կերպ բանջարեղենի բոլոր օգտակար նյութերը պահպանվում են։
Այստեղ ամեն ինչ պարզ է, գլխավորը կեղտոտ կեղևը հեռացնելն է։
Տուփի մեջ լցնել 2 սմ կոպիտ աղ, ծածկել և մեջը դնել սխտորը։
Ապա վրան ծածկում ենք նաև թերթերով։
Այսպես պատրաստված սխտորը կարելի է տանը պահել սենյակային ջերմաստիճանում։
Սխտորը պետք է շնչի, որպեսզի չբորբոսնի։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։