Սխտորի կեղևը անպայման օգտագործեք․ Ահա ինչու

Դիտումներ 2588

Սխտորի կեղևը անպայման օգտագործեք․ Ահա ինչու

Աղբամանը մի նետեք սխտորի կեղևը, երբ այն օգտագործում եք: Սա ամենաարժեքավոր միջոցն է երիտասարդությունը պահպանելու և երկարացնելու համար։ Դրա համար ամեն ամիս անհրաժեշտ է խմել սխտորի սպիտակ կեղևից պատրաստված թուրմ։ Այս ըմպելիքը շատ հեշտ է պատրաստվում՝ անհրաժեշտ է վերցնել մի բուռ սպիտակ սխտորի կեղև և վրան լցնել մի բաժակ եռման ջուր։ Թեյնիկը եռալուց հետո պետք է սպասել 1-ից 3 րոպե, և միայն դրանից հետո ջուր լցնել կեղևի վրա։ Բուժիչ ըմպելիքը կարելի է խմել միայն այն բանից հետո, երբ բաժակի ջուրն ամբողջությամբ սառչում է, սա մոտավորապես 6-8 ժամ է պահանջում։ Ոչ մի դեպքում չպետք է տաք վիճակում խմել։

 

 

Մեկ օրվա ընթացքում անհրաժեշտ է խմել 4 բաժակ բուժիչ ըմպելիք։ Այն կարելի է նախապես պատրաստել, քանի որ խմիչքը սովորաբար երկար ժամանակ է պահանջում սառչելու համար։ Տղամարդիկ ցանկացած ամսվա 10-ից 20-ը պետք է խմեն սխտորի սպիտակ կեղևից պատրաստված ըմպելիքը: Իսկ կանայք կարող են դա անել 20-ից 30 տարեկանները։ Ձեր մաշկը շուտով կատարյալ կդառնա: Այսպիսով, մի նետեք սպիտակ կեղևը, այլ հավաքեք դրանք: Դա շատ օգտակար կլինի հրաշալի օգտակար ըմպելիք պատրաստելու համար։



Սխտորը որպես դեղամիջոց․ Պարզապես այն պետք է այսպես պատրաստել

Այն օգտակար է առողջության համար. գրեթե բոլոր մարդիկ, ովքեր կյանքում գոնե մեկ անգամ հետաքրքրվել են սխտորի հատկություններով, լսել են դրա մասին:

Այն թրոմբոզի, աթերոսկլերոզի, շնչառական հիվանդությունների և այլնի արդյունավետ կանխարգելիչ միջոց է։

 

 

Յուղը ոչ միայն ընդհանուր ամրապնդող ազդեցություն է ունենում օրգանիզմի վրա, այլև բարենպաստ ազդեցություն ունի սրտի և արյան անոթների առողջության վրա։

Հաբերի փոխարեն սխտորի յուղը լիովին հարմար է ձեզ: Սխտորի յուղը արդյունավետորեն ազատում է ուղեղի արյունատար անոթների սպազմը, թեթևացնում է շնչառությունը:

Այս սխտորի յուղով դուք կարող եք աղցաններ պատրաստել, կամ այն կարող եք օգտագործել որպես ցավի դեմ շատ արդյունավետ միջոց։



Ինչպես պատրաստել սխտորի յուղ․

Սխտորի գլուխը քերել, հյութը քամել։ Լցնել մի բաժակ չզտված արևածաղկի ձեթ և դնել սառնարանի ներքևի դարակին մեկ օր:

 

 

Ընդունեք 1 թեյի գդալ յուղի և 1 թեյի գդալ կիտրոնի հյութի խառնուրդը օրը 3 անգամ ուտելուց 30 րոպե առաջ։ Բուժման կուրսը տևում է 1-3 ամիս։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը