Սխտորի ձողերի բուժիչ հատկությունների մասին
Սխտորով ձողերը քիչ կալորիաներ ունենԴրանք երկաթով հարուստ են, նույնիսկ ավելի շատ, քան խնձորը: Նաև կա ծծումբ, կալցիում, այս ամենը դրան բնորոշ հոտ է հաղորդում:
Սխտորի ձողերը դրական են ազդում սրտի և արյան անոթների աշխատանքի վրա, իջեցնում են արյան մեջ խոլեստերինը, օգտակար են հիպոթենզիայի, աթերոսկլերոզի, թրոմբոզի դեպքում, երկարատև հիվանդություններից հետո։
Պարզ ասած, սխտորի ձողերը իսկապես աներևակայելի առողջարար են: Առաջարկում ենք ձմռան համար պատրաստել այս պարզ բաղադրատոմսով։
3 ճ.գ. աղ,
2 կծու պղպեղ,
0,5 ճ.գ․ աղացած սև պղպեղ,
0,5 ճ․գ․ աղացած համեմ
1. Ձողերը մանրակրկիտ լվացեք։ Կոպիտ մասը պետք է հեռացվի:
2. Կտրեք ձողերը և դրեք և բլենդերի մեջ՝ այլ բաղադրիչների հետ միասին։
4. Ամեն ինչ լցնել փոքր տոպրակների կամ սիլիկոնե կաղապարների մեջ։
5. Տեղադրել սառնարանում։
6. Այն կարելի է պահել մոտ մեկ տարի, բայց, հաստատ, ավելի շուտ կսպառվի։
Նոր համեղ հավելումը պատրաստ է: Այժմ դուք հեշտությամբ կարող եք հարստացնել բազմաթիվ սոուսների, մսային ուտեստների և ապուրների համը:
Սխտորը ոչնչացնում է բազմաթիվ վարակներ․ Բայց ինչու բժիշկները դա չեն նշանակում հիվանդներին
Սխտորը տարածված մթերք է մոլորակի գրեթե բոլոր խոհանոցներում, և այն համարվում է ամենաառողջ բանջարեղեններից մեկը, որը մենք միայնակ կարող ենք օգտագործել: Այն օգտագործվել է հազարավոր տարիներ, նույնիսկ մեծ Հիպոկրատի կողմից, ով այն օգտագործել է տարբեր հիվանդությունների և առողջական խնդիրների բուժման համար:
Այս զարմանալի բանջարեղենն արդյունավետ կերպով բուժում է հետևյալ հիվանդությունները.
- Վիրուսային վարակներ
- Կլոստրիդիում
- Խոլերային վարակները
- Կլեբսիելլա վարակ
- helicobacter pylori
- ցիտոմեգալովիրուս
- կեռնեխ
- Methicillin Staphylococcus aureus
- միկոբակտերիալ տուբերկուլյոզ
- ՄԻԱՎ 1
- Pseudomonas aeruginosin
- Աֆլատոքսիկոզ միկոտոքսիններ
- B խմբի streptococcus
Ուսումնասիրությունները ցույց են տվել, որ այն կարող է նաև պայքարել քաղցկեղի որոշ տեսակների դեմ, ուստի խորհուրդ ենք տալիս օրական 5-6 պճեղ սխտոր օգտագործել:
Բացի այդ, լավագույն արդյունքի համար սխտորը մանրացրեք և թողեք 15 րոպե, որպեսզի ազատի օգտակար ֆերմենտը, որը պայքարում է սնկերի և քաղցկեղի բջիջների դեմ: Այնուհետև կարող եք այն ուտել հում վիճակում կամ ավելացնել ձեր սննդի մեջ:
Բժշկության ազգային գրադարանի համաձայն՝ սխտորը կարող է մեծ օգնություն ցուցաբերել ավելի քան 150 առողջական խնդիրների բուժման համար:
Հետևաբար, սխտորն անպայման պետք է ավելացվի ձեր ամենօրյա սննդակարգում, քանի որ այն ոչ միայն մեծապես կբարձրացնի սննդի համը, այլև կապահովի առողջության համար անհավանական օգուտներ:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։