Սխտորի ձողերի բուժիչ հատկությունների մասին

Դիտումներ 295

Սխտորի ձողերի բուժիչ հատկությունների մասին

Սխտորով ձողերը քիչ կալորիաներ ունենԴրանք երկաթով հարուստ են, նույնիսկ ավելի շատ, քան խնձորը: Նաև կա ծծումբ, կալցիում, այս ամենը դրան բնորոշ հոտ է հաղորդում:

Սխտորի ձողերը դրական են ազդում սրտի և արյան անոթների աշխատանքի վրա, իջեցնում են արյան մեջ խոլեստերինը, օգտակար են հիպոթենզիայի, աթերոսկլերոզի, թրոմբոզի դեպքում, երկարատև հիվանդություններից հետո։

Պարզ ասած, սխտորի ձողերը իսկապես աներևակայելի առողջարար են: Առաջարկում ենք ձմռան համար  պատրաստել այս պարզ բաղադրատոմսով։ 

Ձեզ հարկավոր է․
0,5 կգ սխտոր ձողեր

3 ճ.գ. աղ,
2 կծու պղպեղ,
0,5 ճ.գ․ աղացած սև պղպեղ,
0,5 ճ․գ․ աղացած համեմ

 

 

1. Ձողերը մանրակրկիտ լվացեք։ Կոպիտ մասը պետք է հեռացվի:

2. Կտրեք ձողերը և դրեք և բլենդերի մեջ՝ այլ բաղադրիչների հետ միասին։

3. Խառնուրդը մանրացնել։

4. Ամեն ինչ լցնել փոքր տոպրակների կամ սիլիկոնե կաղապարների մեջ։

5. Տեղադրել սառնարանում։

6. Այն կարելի է պահել մոտ մեկ տարի, բայց, հաստատ, ավելի շուտ կսպառվի։

Նոր համեղ հավելումը պատրաստ է: Այժմ դուք հեշտությամբ կարող եք հարստացնել բազմաթիվ սոուսների, մսային ուտեստների և ապուրների համը:



Սխտորը ոչնչացնում է բազմաթիվ վարակներ․ Բայց ինչու բժիշկները դա չեն նշանակում հիվանդներին

Սխտորը տարածված մթերք է մոլորակի գրեթե բոլոր խոհանոցներում, և այն համարվում է ամենաառողջ բանջարեղեններից մեկը, որը մենք միայնակ կարող ենք օգտագործել: Այն օգտագործվել է հազարավոր տարիներ, նույնիսկ մեծ Հիպոկրատի կողմից, ով այն օգտագործել է տարբեր հիվանդությունների և առողջական խնդիրների բուժման համար:

 

 

Այս զարմանալի բանջարեղենն արդյունավետ կերպով բուժում է հետևյալ հիվանդությունները.

  • Վիրուսային վարակներ
  • Կլոստրիդիում
  • Խոլերային վարակները
  • Կլեբսիելլա վարակ
  • helicobacter pylori
  • ցիտոմեգալովիրուս
  • կեռնեխ
  • Methicillin Staphylococcus aureus
  • միկոբակտերիալ տուբերկուլյոզ
  • ՄԻԱՎ 1
  • Pseudomonas aeruginosin
  • Աֆլատոքսիկոզ միկոտոքսիններ
  • B խմբի streptococcus

Ուսումնասիրությունները ցույց են տվել, որ այն կարող է նաև պայքարել քաղցկեղի որոշ տեսակների դեմ, ուստի խորհուրդ ենք տալիս օրական 5-6 պճեղ սխտոր օգտագործել:



Բացի այդ, լավագույն արդյունքի համար սխտորը մանրացրեք և թողեք 15 րոպե, որպեսզի ազատի օգտակար ֆերմենտը, որը պայքարում է սնկերի և քաղցկեղի բջիջների դեմ: Այնուհետև կարող եք այն ուտել հում վիճակում կամ ավելացնել ձեր սննդի մեջ:
Բժշկության ազգային գրադարանի համաձայն՝ սխտորը կարող է մեծ օգնություն ցուցաբերել ավելի քան 150 առողջական խնդիրների բուժման համար:

 

 

Հետևաբար, սխտորն անպայման պետք է ավելացվի ձեր ամենօրյա սննդակարգում, քանի որ այն ոչ միայն մեծապես կբարձրացնի սննդի համը, այլև կապահովի առողջության համար անհավանական օգուտներ:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը