Սխտոր, մեղր և քացախ. Այս 3 բաղադրիչների եզակի համադրությունը կարող է նույնիսկ հաղթել քաղցկեղին
Այսպիսով, հրաշք միջոցի համար անհրաժեշտ է ընդամենը երեք բաղադրիչ՝ սխտոր, մեղր և խնձորի քացախ։ Այս բաղադրիչների համադրությունը ահռելի զենք է բազմաթիվ հիվանդությունների դեմ պայքարում։
Ասթմա, արթրիտ, հիպերտոնիա, անպտղություն, իմպոտենցիա և նույնիսկ քաղցկեղ՝ այս բոլոր սարսափելի հիվանդությունները չեն կարող դիմակայել բուժիչ էլիքսիրին:
Դեղորայքային ըմպելիքի ազդեցությունը բացատրվում է իմունիտետի հզոր բարձրացմամբ և օրգանիզմում «վատ» խոլեստերինի մակարդակի նվազմամբ։ Այս բաղադրատոմսը փորձարկվել է բազմաթիվ հիվանդների կողմից:
Ընդամենը 2 շաբաթ սխտորի, մեղրի և քացախի խառնուրդի մշտական ընդունումից հետո նույնիսկ հիվանդության ծանր ձևերով հիվանդները բարելավում են զգում՝ այս ամենը շնորհիվ մարմնի համար չափազանց կարևոր նյութերի համակցության:
Այս բուժիչ ըմպելիքը չունի կողմնակի ազդեցություն և օգտակար է ոչ միայն նրանց համար, ովքեր առողջական խնդիրներ ունեն։
Նույնիսկ կատարյալ առողջ մարդկանց համար մեղրի, սխտորի և խնձորի քացախի էլիքսիրը իսկական աստվածային պարգև է: Ամեն օր ընդունելով՝ դուք կպաշտպանեք ձեզ սեզոնային վարակներից և կամրապնդեք օրգանիզմի պաշտպանիչ հատկությունները։
Բաղադրիչներ.
1 բաժակ խնձորի քացախ
1 բաժակ թարմ բնական մեղր
10 պճեղ սխտոր
Մաքրել սխտորը։ Խառնել քացախի և մեղրի հետ, խառնուրդը լցնել ամուր փակ տարայի մեջ։ Բուժիչ ըմպելիքը պահել սառնարանում։
Ընդունեք 2 ճ.գ.` դատարկ ստամոքսին. Կարելի է խմել ջրի կամ թեյի հետ, բայց էլիքսիրն օգտագործելուց հետո մի կերեք ևս 15 րոպե։
Արդյունքը կզգաք արդեն հինգերորդ օրը։ Անհետանում են թուլությունը, գլխացավերը, բարելավվում է մարսողությունը և մարմնի ընդհանուր տոնուսը։
Խնձորի քացախը հրաշքներ է գործում. Պարզապես խմեք քնելուց առաջ, և դա կօգնի բուժել այս հիվանդությունները
1. Հանգստացնում է կոկորդի ցավը․
Խնձորի քացախը բակտերիաների և մանրէների դեմ պայքարելու հատկություն ունի։ Հաջորդ անգամ, երբ ձեր կոկորդը հանկարծ սկսում է ցավալ, մի բաժակ տաք ջուր խառնեք չորս ճաշի գդալ խնձորի քացախի հետ։
Այս լուծույթով ողողեք ժամը մեկ՝ բոլոր բակտերիաները սպանելու համար:
2. Հանգստացնում է ստամոքսի այրոցը․
Շատ մարդիկ դիմում են խնձորի քացախին, այլ ոչ թե հակաթթվային դեղամիջոցներին՝ կրծքավանդակի այրոցը հանգստացնելու համար: Հաճախ այրում է առաջանում ցածր թթվայնության պատճառով: Բնական խնձորի քացախը կլրացնի այս պակասը և կօգնի մարսել սնունդը: Դա անելու համար բավական կլինի մեկ թեյի գդալ քացախը լուծել մեկ բաժակ ջրի մեջ։
3. Վարակներ
Խնձորի քացախը հիանալի է քթի վարակները բուժելու համար: Բանն այն է, որ այն պարունակում է B և E վիտամիններ, ինչպես նաև կալցիում, կալիում և մագնեզիում: Այս բոլոր հետքի տարրերն օգնում են մաքրել քթի խոռոչները։
Երբ հաջորդ անգամ քիթը խցանվի, լուծեք 1 թ.գ. քացախ մի բաժակ ջրի մեջ և խմեք: Նույն թույլ լուծույթով կարող եք օգտագործել որպես քթի կաթիլներ։
4. Ազատվում է թեփից
Խնձորի քացախի բարձր թթվայնությունը օգնում է նորմալացնել գլխամաշկի pH հավասարակշռությունը՝ կանխելով սնկերի և բակտերիաների առաջացումը։ Թեփի բաղադրատոմսը՝ քացախը կիսով չափ խառնել ջրի հետ և լցնել շշի մեջ:
Խառնուրդը ցողեք ձեր մազերին, մինչև այն դառնա խոնավ: Գլուխը փաթաթեք սրբիչով և թողեք 15 րոպե։
5. Հեռացնում է գիշերային ցավերը
2 ճաշի գդալ քացախը խառնեք մեկ թեյի գդալ մեղրի և մեկ բաժակ տաք ջրի հետ։ Ամեն առավոտ խմեք այս խառնուրդից մեկ բաժակ, և քնելը շատ ավելի հեշտ կլինի։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։