Սուրբ Ծննդյան ուտեստների շարքին ներառեք նաև սա․ Ահա բաղադրատոմսը
Անդրադառնալով Սուրբ Ծննդյան ուտեստներին՝ չենք կարող չխոսել պահքի մասին, որը սովորաբար մատուցվում է Սուրբ Ծննդյան գիշերը։ Սա ներառում է սոչիվոն: Ավանդաբար այն պատրաստում են ցորենի հատիկներից, բրնձից, գարուց, համեմված մեղրով կամ մեղրաջրով, ընկույզից, կակաչի սերմերից կամ չամիչից։
Խառնել 1 ճ.գ. հնդկաձավար, ընկույզ և մեղր, և ինչ-որ ՀԱՏՈՒԿ բան կպատահի ձեզ հետ․ Եթե ունեք վահանաձև գեղձի հետ կապված խնդիրներ, ապա այս տեղեկատվությունը Ձեզ համար է
Էմալապատ (բացարձակապես մաքուր) ամանի մեջ խառնեք մեկ բաժակ աղացած հնդկաձավար, աղացած ընկույզ և մեղր։
Հնդկաձավարը պետք է շատ լավ մանրացնել սրճաղացով մինչև հարթ լինի: Դուք չեք կարող այն փոխարինել հնդկացորենի ալյուրով, քանի որ այն չի պարունակում այն օգտակար բաղադրիչները, որոնք պարունակվում են հնդկաձավարի կեղևում։
Անցկացրեք ընկույզները մսաղացով:
Բաղադրիչների վրա լցնել մեղր և մանրակրկիտ խառնել: Պահել սառնարանում։
Պատրաստի խառնուրդն անհրաժեշտ է ընդունել օրը երեք անգամ՝ ուտելուց առաջ, 1 ճաշի գդալ՝ մեկ ամիս շարունակ։
Ցանկության դեպքում այս խառնուրդին կարող եք ավելացնել աղացած չորացրած ծիրան կամ չամիչ՝ սրտի հետ կապված խնդիրներ ունեցողների համար։ Շաբաթը մեկ անգամ ամբողջ օրվա ընթացքում կերեք այս բաղադրությունը՝ ջրից բացի այլ մթերք չընդունելով։
Դա արեք վեց անգամ, այսինքն՝ վեց շաբաթ: Այնուհետև մեկ ամիս հետո կրկնել բուժումը, այս դեղատոմսը չունի հակացուցումներ, բացառությամբ մեղրի նկատմամբ ալերգիայի։