Մեղրով և իմբիրով պատրաստեք այս ըմպելիքը․ Այն օգնում է նիհարել, բուժում է մարսողական համակարգը, արյունը և ավելի քան 100 հիվանդություն
Ձեզ հարկավոր է․
- 1,5 լիտր ջուր
- 2 ճ.գ. քերած կոճապղպեղի արմատ
- 1 դարչինի ձողիկ
- 1 ճ.գ կիտրոնի կեղև
- մի պտղունց աղացած հիլ
- 1-2 մեխակ
- 4-5 ճ.գ․ մեղր
Բոլոր բաղադրիչները, բացի մեղրից, լցնել կաթսայի մեջ և հասցնել եռման աստիճանի։
Թողեք 10-15 րոպե փակ կափարիչի տակ, ապա թողեք սառչի սենյակային ջերմաստիճանի, ավելացրեք մեղրը և լավ խառնեք։
Ընդունել 200 մլ՝ օրը 3 անգամ ուտելուց 30 րոպե առաջ։
Կոճապղպեղը հզոր հակաբորբոքային միջոց է, այն նաև օգնում է մարսողությանը և թեթևացնում է միգրենի նոպաները:
Հիլը նոսրացնում է արյունը, կանխում է աթերոսկլերոզային շերտերի առաջացումը և օգնում երիկամներին։
Մեղրն ընդհանուր առմամբ ամենաթանկ բաղադրիչն է՝ յուրահատուկ բաղադրությամբ: Բացի այդ, այս ըմպելիքը լավացնում է մարսողությունը, օգնում է արագացնել նյութափոխանակությունը, հետևաբար՝ նվազեցնել քաշը:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։