Սուպեր օգտակար նախաճաշ՝ արյան բարձր շաքար ունեցողների և նիհարել ցանկացողների համար

Դիտումներ 364

Սուպեր օգտակար նախաճաշ՝ արյան բարձր շաքար  ունեցողների և նիհարել ցանկացողների համար

Այս նախաճաշը ամենասնուցիչ և առողջարարներից է։

 Այս նախաճաշը կարելի է ներառել ձեր սննդակարգում, քանի որ յուրաքանչյուր բաղադրիչ անփոխարինելի դեր է խաղում մարմնի տարբեր կարիքները բավարարելու համար: Իդեալական է քաշի կորստի և արյան շաքարի կայունացման համար:

Այն նպաստում է հագեցվածությանը, որն օգնում է վերահսկել ընդհանուր կալորիաների ընդունումը: 

Հաջողակ քաշի կորստի բանալին օրական ավելի շատ կալորիաների այրումն է, քան ընդունումը:

Երբ դուք վարսակի ալյուր եք ուտում, ձեր ախորժակը հարթվում է։ Եթե ​​ձեզ կշտացած եք զգում, դա թույլ կտա կրճատել մթերքները, որոնք կարող են նպաստել քաշի ավելացմանը:

Եվ նաև օգնում է աղիների կանոնավոր գործունեությանը: Բջջանյութի բարձր պարունակությունն օգնում է կանխել նաև փորկապությունը։ 

Հետեւաբար, այն պահպանում է ձեր քաշը նորմայի մեջ և օգնում է ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից:



 

Բաղադրություն

1/2 բաժակ եփած քինոա
1 1/2 բաժակ չքաղցրած վարսակի կաթ
1 թեյի գդալ ստեվիա կամ մեղր
պտղունց դարչին և/կամ մշկընկույզ փոշի
1/2 բաժակ խառը հատապտուղներ
1/2 կտրատած բանան (ըստ ցանկության)

 Պատրաստման եղանակը

Կինոան ջրի հետ կաթսայի մեջ միջին ջերմության վրա եռացրեք՝ ավելացնելով մի պտղունց ծովի աղ։

Կրակն իջեցրեք, փակեք կաթսան և եփեք մինչև քինոան փափկի, և ջրի մեծ մասը ներծծվի, մոտ 10-15 րոպե:
Հեռացրեք կրակից և թափեք ջուրը:

Ավելացնել վարսակի կաթ, ստևիա, մի պտղունց դարչին և/կամ մշկընկույզ:
Խառնել և մատուցել հատապտուղների և բանանի կտորների հետ։
Պատրաստեք այս բաղադրատոմսը նախաճաշի համար:



Ամենաընթերցվածը