Սունկը լցոնեք այս բաղադրատոմսով․ Անչափ համեղ է ստացվում
Բաղադրություն՝
Սունկ 30 հատ.
Աղացած միս 450 գ
Կոշտ պանիր 150 գ
Հավի ձու 1 հատ.
Կաթ 200 մլ.
Սխտոր 3-4 պճեղ
Մայոնեզ 4-5 ճ.գ.
Աղ և համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
Սունկը դնել խորը ամանի մեջ: Տաք կաթը լցնել դրանց մեջ և թողնել 1 ժամ, որպեսզի թրջվեն։
Սկսենք պատրաստել միջուկը։ Մանրակրկիտ խառնել աղացած միսը համեմունքներով, կտրատած սխտորով և ձվի հետ։
Թրջված սունկը դնել յուղապատ տապակի կամ թխման թերթիկի վրա։
Վրան լցնել աղացած միսը:
Ապա պանիրը խառնել մայոնեզի հետ։
Քսեք ստացված խառնուրդի վրա։ Ջեռոցը տաքացրեք 150-200 աստիճանով և այն դրեք 30-40 րոպե։
Շատ համեղ աղցան ՝ հավի մսով և սնկով
Բաղադրիչներ
- Կարտոֆիլ - 1-2 հատ
- Հավի կրծքամիս - 1 հատ
- Ձու - 4 հատ
- Շամպինիոններ - 500 գ
- Սոխ - 1 հատ
- Թթվասեր - 4 ճ.գ. լ.
- Մանանեխ - 1 թեյի գդալ
- Աղացած սև պղպեղ - ըստ ճաշակի
- Աղ
- Հազարի տերևներ - 8 հատ: (6 հատ - զարդարման համար, 2 հատ - աղցանի մեջ)
Առաջին հերթին հավի կրծքամիսը աղաջրի մեջ եփում ենք։ Այնուհետեւ անհրաժեշտ է կարտոֆիլն իր կեղևով եռացնել եւ մաքրել կեղեւը։
Սունկը ողողում ենք հոսող ջրի մեջ, կտրատում բարակ շերտերով և թեթևակի տապակում յուղի մեջ։ Խաշում ենք ձուն։
Կես օղակներով կտրատած սոխը և տապակել մինչև ոսկեգույն դառնա: Սառչած հավի կրծքամիսը, ձուն և կարտոֆիլը կտրատել փոքր խորանարդի մեջ։
Հազարի տերեւները մանր կտրատել։ Բոլոր բաղադրիչները պետք է մանրակրկիտ խառնել խորը ամանի մեջ և ավելացնել թթվասերի և մանանեխի խառնուրդով։ Աղ և պղպեղ ավելացնել՝ ըստ ճաշակի։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։