Սունկը լցոնեք այս բաղադրատոմսով․ Անչափ համեղ է ստացվում

Դիտումներ 3748

Սունկը լցոնեք այս բաղադրատոմսով․ Անչափ համեղ է ստացվում

Բաղադրություն՝ 
Սունկ 30 հատ. 
Աղացած միս 450 գ 
Կոշտ պանիր 150 գ 
Հավի ձու 1 հատ. 
Կաթ 200 մլ. 
Սխտոր 3-4 պճեղ 
Մայոնեզ 4-5 ճ.գ. 
Աղ և համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի 

 

Սունկը դնել խորը ամանի մեջ: Տաք կաթը լցնել դրանց մեջ և թողնել 1 ժամ, որպեսզի թրջվեն։
Սկսենք պատրաստել միջուկը։ Մանրակրկիտ խառնել աղացած միսը համեմունքներով, կտրատած սխտորով և ձվի հետ։ 
Թրջված սունկը դնել յուղապատ տապակի կամ թխման թերթիկի վրա։ 
Վրան լցնել աղացած միսը: 
Ապա պանիրը խառնել մայոնեզի հետ։ 
Քսեք ստացված  խառնուրդի վրա։ Ջեռոցը տաքացրեք 150-200 աստիճանով և այն դրեք 30-40 րոպե։ 



Շատ համեղ աղցան ՝  հավի մսով և սնկով

 

Բաղադրիչներ

  • Կարտոֆիլ - 1-2 հատ
  • Հավի կրծքամիս - 1 հատ
  • Ձու - 4 հատ
  • Շամպինիոններ - 500 գ
  • Սոխ - 1 հատ
  • Թթվասեր - 4 ճ.գ. լ.
  • Մանանեխ - 1 թեյի գդալ
  • Աղացած սև պղպեղ - ըստ ճաշակի
  • Աղ
  • Հազարի տերևներ - 8 հատ: (6 հատ - զարդարման համար, 2 հատ - աղցանի մեջ)

​Առաջին հերթին հավի կրծքամիսը աղաջրի մեջ եփում ենք։ Այնուհետեւ անհրաժեշտ է կարտոֆիլն իր կեղևով եռացնել եւ մաքրել կեղեւը։

 

 

Սունկը ողողում ենք հոսող ջրի մեջ, կտրատում բարակ շերտերով և թեթևակի տապակում յուղի մեջ։ Խաշում ենք ձուն։

Կես օղակներով կտրատած սոխը  և տապակել մինչև ոսկեգույն դառնա: Սառչած հավի կրծքամիսը, ձուն և կարտոֆիլը կտրատել փոքր խորանարդի մեջ։ 



Հազարի տերեւները մանր կտրատել։ Բոլոր բաղադրիչները պետք է մանրակրկիտ խառնել խորը ամանի մեջ և ավելացնել թթվասերի և մանանեխի խառնուրդով։ Աղ և պղպեղ ավելացնել՝ ըստ ճաշակի։

 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը