Եթե 50-անց եք, չի կարելի այս դեղերը խմել․ Շատ վտանգավոր է կյանքի համար

Դիտումներ 726

Եթե 50-անց եք, չի կարելի այս դեղերը խմել․ Շատ վտանգավոր է կյանքի համար

Գաստրոէնտերոլոգ Յուրի Ուսպենսկի. ցավազրկողների ոչ ճիշտ օգտագործումը կարող է լրջորեն վնասել օրգանիզմին, հատկապես տարեց մարդկանց մոտ:

Մեծ քանակությամբ ցավազրկողներ մարդիկ ընդունում են անկառավարելի և առանց բժշկի հետ խորհրդակցելու։

Մասնավորապես, ցավազրկողները կարող են վնասել լորձաթաղանթը, և ռիսկի տակ են հատկապես տարեց մարդիկ՝ տարբեր ցավազրկողների հիմնական սպառողները։ Բժիշկ Ուսպենսկին զգուշացրել է ցավազրկողների ստամոքսի զգալի վնասի մասին։

«Տարեց մարդու մոտ առաջանում է ստամոքսի լորձաթաղանթի տարիքային ատրոֆիա, որը դառնում է բարակ, ասես բյուրեղից պատրաստված լինի։ Ոչ ստերոիդային հակաբորբոքային դեղամիջոց ընդունելը կարող է նման լինել այս բյուրեղյա մակերեսին մուրճով հարվածելուն»,- ասել է բժիշկը։

 

 

Ուսպենսկին հավելել է, որ ցավազրկողներ ընդունելու հետևանքը կարող է լինել մարսողական օրգանների լորձաթաղանթի վրա էրոզիայի և խոցերի առաջացումը։ Բժիշկը զգուշացրել է նաեւ աղիների եւ լյարդի համար ցավազրկողների վտանգի մասին։

Կարող են ախտահարվել բարակ և հաստ աղիքները՝ զարգանում է էնտերոպաթիա՝ սպիտակուցի կորստով։ Դեղորայքային լյարդի վնասը զարգանում է հատկապես երկարատև օգտագործման դեպքում։

Մասնագետը նշեց, որ տարբեր բժիշկների մոտ բուժում ստացող հիվանդներին անհրաժեշտ է համակարգել ցավազրկողների կիրառումը, եթե դրանք նշանակվում են մասնագետների կողմից՝ միմյանցից անկախ։ 



Այս բնական միջոցը վերացնում է ստամոքսի, աղիների և լյարդի հիվանդությունները

Սրոհունդից պատրաստվող դեղամիջոցներն օգտագործվում են աղեստամոքսային տրակտի հիվանդությունների, սուր և քրոնիկ կոլիտների, լյարդի հիվանդությունների, լեղուղիների հիվանդությունների, գլխացավերի, անքնության ու ստամոքսում ծանրության զգացողության դեպքում։

Այս դեղամիջոցները շատ արդյունավետ են ու հասանելի, ուստի ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում վեց ունիվերսալ բաղադրատոմս, որոնք կօգնեն հեշտությամբ բուժել ստոմքսի, աղիների ու լյարդի հիվանդություններն ու մեղմել տհաճ զգացողությունները։

1-ին բաղադրատոմսը.

1 ճաշի գդալ մանրացրած սրոհունդին ավելացնել մի բաժակ եռման ջուր, թրմել 10 րոպե, այնուհետև խմել օրական 4 անգամ ½ բաժակ ուտելուց երկու ժամ հետո։

2-րդ բաղադրատոմսը.

 

 

3 ճաշի գդալ չորացրած ու մանրացրած սրոհունդին ավելացնել մի բաժակ եռման ջուր և թրմել երկու ժամ։ Ստացված թուրմը հարկավոր է ընդունել օրական 3 անգամ ուտելուց առաջ երկուական ճաշի գդալ։

Այս դեղամիջոցը կիրառվում է խոլեցիստիտի, գիշերային անմիզապահության, շաքարային դիաբետի, ինչպես նաև ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի խոցային հիվանդության դեպքում։

3 ճաշի գդալ չորացրած ու մանրացրած սրոհունդին ավելացնել մի բաժակ եռման ջուր և թրմել երկու ժամ։ Ստացված թուրմը հարկավոր է ընդունել օրական 3 անգամ ուտելուց առաջ երկուական ճաշի գդալ։ 



Այս դեղամիջոցը կիրառվում է խոլեցիստիտի, գիշերային անմիզապահության, շաքարային դիաբետի, ինչպես նաև ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի խոցային հիվանդության դեպքում։

3-րդ բաղադրատոմսը.

20 գրամ սրոհունդին ավելացնել մի բաժակ եռման ջուր, թրմել 10 րոպե, այնուհետև քամել։ Ստացված թուրմը խմել օրական 3 անգամ ¼ բաժակ ուտելուց կես ժամ առաջ։

4-րդ բաղադրատոմսը.

 

 

10 գրամ սրոհունդին ավելացնել մի բաժակ եռման ջուր, թրմել կես ժամ, այնուհետև քամել։ Ստացված թուրմը խմել օրական 3 անգամ մեկական ճաշի գդալ։ Այս դեղամիջոցը կիրառվում է ստամոքսի, աղիների ու լեղուղիների հիվանդությունների, ինչպես նաև թութքի դեպքում։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը