Ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի խոց. Ահա գերարդյունավետ ժողովրդական միջոց

Դիտումներ 592

Ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի խոց. Ահա գերարդյունավետ ժողովրդական միջոց

1. Հավասար չափաբաժիններով խառնեք ալոեի, սև բողկի, գազարի, կաղամբի, կարմիր ճակնդեղի հյութը և մեղրը։ Խառնուրդը 6 ժամ եփեք ջեռոցում մարմանդ կրակի վրա փակ տարայի մեջ։ Պահել զով, մութ տեղում։ Ստամոքսի խոցի դեպքում ընդունել 50 մլ օրական 3 անգամ ուտելուց 30 րոպե առաջ։ Բուժման կուրսը մեկ ամիս է։

 

2. Վերցրեք 5 ճաշի գդալ եղինջի չոր տրորված տերևներ և արմատներ, 2 ճաշի գդալ եզան լեզվի տերևներ և 1 ճաշի գդալ գիհու սովորական պտուղներ։ Լցնել 1 լիտր կարմիր չոր գինիի մեջ, թողնել մեկ շաբաթ՝ պարբերաբար թափահարելով պարունակությունը, ապա ավելացնել 4 ճաշի գդալ մեղր և եփել մարմանդ կրակի վրա 30 րոպե։ Թողնել ծածկված 30 րոպե, քամել։ Ստամոքսի խոցի դեպքում օրական 2-3 անգամ ճաշի գդալ ընդունել ուտելուց առաջ։

 

3. Հավասար չափերով խառնել սոսիի թարմ տերեւներն ու մեղրը (կամ շաքարավազը), աղալ մսաղացով և լցնել փակ տարայի մեջ, դնել կրակին 4 ժամ։ Ստացված հյութը քամել։

Ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի խոցի դեպքում ընդունեք մեկ թեյի գդալ օրական 4 անգամ ուտելուց 30 րոպե առաջ։ Հյութն օգտակար է նաև միզապարկի բորբոքման, գաստրիտի, էնտերիտի և էնտերոկոլիտի դեպքում։


 

4. 300 գ հատիկավոր շաքարավազը լուծեք 1 լիտր եռացրած ջրի մեջ։ Գիշերը տաք օշարակով կլիզմա արեք՝ աղիքային հիվանդությունների, ներքին վերքերի և աղիքային խոցերի դեպքում օրգանիզմը մաքրելու համար։

 

5. Մաքրած կարտոֆիլը մանր կտրատել, եռացնել, ջուրը քամել։ Խմեք 1/2 բաժակ առանց աղի, օրը 3 անգամ ուտելուց առաջ ստամոքսի խոցի դեպքում։

 

6. 40 գ մաքրված պրոպոլիսի փոշի լցնել 2 բաժակ չիչխանի յուղի կամ մասուրի յուղի մեջ: Թողնել գոլորշու վրա 30-40 րոպե՝ անընդհատ խառնելով պարունակությունը, զտել երկշերտ շղարշով։ Ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի խոցերի դեպքում ընդունել օրական 4-5 անգամ թեյի գդալ՝ ուտելուց առաջ 1-2 ամիս։



Շաքարավազով պատրաստած այս դեղմիջոցը բուժում է ստամոքս-աղիքային բոլոր հիվանդությունները

Սոսիով պատրաստուկներն ունեն.
հակաբորբոքային
վերքերի ապաքինող
հեմոստատիկ
միզամուղ
հիպոթենզային ազդեցություն

 

 

Օգտագործվում են հիպերտոնիայի և աթերոսկլերոզի, սուր և քրոնիկական շնչառական հիվանդությունների դեպքում:
Բույսն օգտագործվում է
աղեստամոքսային տրակտի հիվանդությունների,
գաստրիտների,
ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի պեպտիկ խոցի,
սուր և քրոնիկ էնտերիտների,
խոցային կոլիտի դեպքում։

Խրոնիկական կոլիտի դեպքում ձեզ հարկավոր է 1 կգ սոսի և 1 կգ շաքարավազ։ Տերեւները լավ ողողում ենք, չորացնում, շարում շերտերով, շաքարավազ շաղ տալիս (շաքարի շերտ՝ տերևի շերտ): Ապա դրեք մութ տեղում 3-4 շաբաթ։



Դուք կստանաք մուգ ճահճային գույնի խառնուրդ։ Քամել և պահել սառնարանում։ Ընդունել օրական 3 անգամ 1 ճաշի գդալով` ճաշից 30 րոպե առաջ գդալ:

Հատկապես կնշեի սոսի օգտագործումը քաղցկեղային ուռուցքների համար (կոմպրեսների տեսքով), իսկ ներսից՝ թոքերի և ստամոքսի քաղցկեղի դեպքում, որի համար տաք վիճակում թրմվում է մանր կտրատած թարմ տերևների խառնուրդը հավասար քանակությամբ շաքարով:

 

 

Ստացված հեղուկն ընդունվում է օրական 3-4 անգամ՝ 1 ճ.գ. ճաշից 20 րոպե առաջ: 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը