Սրտի, արյան անոթների, աղիների հիվանդությունների համար օգտակար ուտեստ, պաշտպանում է կաթվածից և քաղցկեղից

Դիտումներ 406

Սրտի, արյան անոթների, աղիների հիվանդությունների համար օգտակար ուտեստ, պաշտպանում է կաթվածից և քաղցկեղից

Մենք ձեզ առաջարկում ենք անսովոր համեղ աղցանի բաղադրատոմս, որը մեծ օգուտ կբերի ձեր առողջությանը և հաճույք կպատճառի համով և գույնով։

 

Բաղադրությունը․

1/2 կգ բրոկկոլի;

1/4 բաժակ թահին;

2 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ;

1/3 թեյի գդալ Հիմալայան աղ;

1 պճեղ սխտոր;

1 ճաշի գդալ նուշ;

2 ճաշի գդալ սև և/կամ սպիտակ քնջութի սերմեր։

 

 

Կաթսայի մեջ միջին ջերմության վրա տապակել նուշը՝ մոտ 5 րոպե: Պարբերաբար թափահարեք այն, որպեսզի ընկույզները չայրվեն: Հեռացրեք կրակից և հովացրեք:

Կտրատված բրոկկոլիի վրա լցնել եռացրած ջուր, ապա սառած եռացրած ջուր։

Փոքր ամանի մեջ խառնեք թահինինը, ձիթապտղի յուղը, աղը և սխտորը: Կարող եք նաև ավելացնել ձեր սիրած համեմունքները և թարմ խոտաբույսերը:

Բրոկկոլին տեղափոխեք մեծ ափսեի մեջ և ցողեք թահինի և ձիթապտղի յուղի սոուսով: Շաղ տալ քնջութի սերմերով և կտրատած նուշով։ Բարի ախորժակ։



Աղցան վինեգրետի ամենահամեղ պատրաստման եղանակը

Բաղադրամասեր

  • 5 հատ կարտոֆիլ,

  • 2 հատ գազար,

  • 2 հատ ճակնդեղ,

  • 100 գ կանաչ գարոխ,

 

 

  • 100 գ թթու կաղամբ,

  • 3 հատ թթու վարունգ,

  • 1 հատ սոխ, Աղ ըստ ցանկությամբ,

  • 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ,

  • աղացած սև պղպեղը՝ ըստ ցանկության



Պատրաստման եղանակը

  • Գազարը, ճակնդեղը և կարտոֆիլը խաշել մինչ եփվելը։ Մաքրել կեղևից և կտրատել փոքր կառակուսիկների։ Հնարավոր է նաև թխել բոլոր բաղադրամասերը, նախորոք հատ - հատ փաթատելով ալյումինաթղթի մեջ։ Թխել 200 աստիճանում, մոտ 40 րոպե։

 

Վինեգրետ

 

  • Սոխը և թթու վարունգը կտրատել ավելի փոքր կառակուսիկների, քան բանջարեղենը։ Կաղամբը բարակ կտրատել, այնպես, որ համար լինի խառնել աղցանում։

  • Միացնել բոլոր բաղադրամասերը, ավելացնել ձեթ, աղ, պղպեղ և խառնել։



Ամենաընթերցվածը