Սրանցով կկանխեք հիպերտոնիայի, սրտի կաթվածի և ինսուլտի առաջացմանը հավանականությունը
Օրական մեկ խնձորը կարող է շոշափելի աջակցություն ցուցաբերել մեր առողջությանը:Մենք ձեզ կներկայացնենք մի քանի պատճառ, թե ինչու է պետք օրական առնվազն մեկ խնձոր ուտել։
Խնձորը երկաթով ամենահարուստ մրգերից է։ Դրա շնորհիվ նրանք առանձնանում են հեմոգլոբինի մակարդակը բարձրացնելու ունակությամբ։⠀
Ըստ բարձր խոլեստերինի դեմ պայքարի մասին տեղեկություններ ունեցող հեղինակավոր աղբյուրների տվյալների՝ օրական 1-2 խնձոր ուտելու դեպքում խնդիրը վերանում է։
Խոլեստերինի թիթեղները վտանգավոր են առողջության համար, քանի որ դրանք նպաստում են հիպերտոնիայի, սրտի կաթվածի և ինսուլտի առաջացմանը, իսկ սննդակարգը խնձորով հարստացնելով` կանխում եք կյանքին սպառնացող այս հիվանդությունների վտանգը:
Գիտականորեն ապացուցված է, որ ֆոսֆորով հարուստ խնձորի կանոնավոր օգտագործման դեպքում մարդու ուղեղում բարձրանում է կենսաբանորեն ակտիվ նյութի մակարդակը։ Իսկ հզոր հակաօքսիդանտ քվերցետինը պաշտպանում է ուղեղի բջիջները ազատ ռադիկալների կողմից առաջացած օքսիդատիվ վնասվածքներից, ինչը նաև օգնում է լավ հիշողություն պահպանել և կանխել տարբեր նյարդաբանական խնդիրներ: Ուստի ուսանողներին և այն մարդկանց, ում մասնագիտությունը ենթադրում է ինտելեկտուալ աշխատանք, խորհուրդ է տրվում ամեն օր մեկ խնձոր ուտել։
Այս բաղադրիչները մաքրում են արյունը, ավիշը, բուժում է առիթմիան, հիպերտոնիան և 17 այլ հիվանդություններ
Այս բաղադրատոմսը թվագրվում է 6000 տարի առաջ և հիշատակվում է Հին Հունաստանում և Մերձավոր Արևելքում։ Մենք խստորեն խորհուրդ ենք տալիս փորձել այս բաղադրատոմսը և պարբերաբար օգտագործել այն:
Անհավանական օգտակար միջոց 2 բաղադրիչներից
Սա անհավանական համեղ միջոց է, որը միաժամանակ ունի բուժիչ հատկություններ։ Այն երկու գերհզոր բուժիչ բաղադրիչների խառնուրդ է։
Այս խառնուրդը կվերացնի առիթմիան, արյան բարձր ճնշումը և կբարելավի արյան և ավշային շրջանառությունը: Այկն ձեզ կտա էներգիա և ուժ, որն անհրաժեշտ է ծանր և ֆիզիկական աշխատանքի համար:
Խառնուրդը պարունակում է 182 տարր, որոնք օգտակար են օրգանիզմի առողջության համար և հատկապես հակաօքսիդանտների բարձր կոնցենտրացիայի առկայություն, որոնք կանխում են քաղցկեղի և այլ լուրջ հիվանդությունների զարգացումը:
Ձեզ հարկավոր է․
-
300 գ թահին (քունջութի սերմերից պատրաստված մածուկ)
-
300 գ բնական մեղր։
Մթերային խանութներում կարող եք գտնել պատրաստի թահին։ Դուք կարող եք պատրաստել այն տանը:
Թահինի բաղադրությունը․
-
1 բաժակ քնջութի սերմեր
-
2 ճաշի գդալ ձեթ (հիմնականում քունջութի, ձիթապտղի կամ արևածաղկի)
Բաղադրիչները լցնում ենք բլենդերի մեջ և հարում ենք մինչև միատար զանգված ստանալը:
Պատրաստում և կիրառում․
-
Թահինին ու մեղրը խառնել ամանի մեջ։
-
Խառնելու ընթացքում կարող եք ձեր ավելացնել մի բուռ կտրատած ընկույզ, նուշ, պիստակ կամ պնդուկ։
-
Խառնուրդը լցնել ապակե տարայի մեջ և պահել սառնարանում 1-1,5 ամիս։
Եղեք չափավոր այս խառնուրդի օգտագործման մեջ, քանի որ այն հզոր էներգետիկ և վիտամինային ռումբ է: Երեխաներին բավական է օրական 1 թեյի գդալ, մեծերին՝ 1-2 ճաշի գդալ, բայց ոչ ավելին
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։