Սպիտակուցային նախաճաշն օգնում է նվազեցնել բորբոքումները և նիհարել. Պարզ բաղադրատոմս
Նախաճաշը մեր օրգանիզմի համար ամենակարևոր սնունդն է։ Բայց երբ մենք ամեն օր նույն բանն ենք ուտում, դա ձանձրալի է դառնում։
Այդ իսկ պատճառով մենք ձեզ ցույց կտանք նախաճաշի տարբերակ, որը պարունակում է առավելագույն քանակությամբ սննդանյութեր: Այն համեղ է և իր հատկությունների շնորհիվ նաև կօգնի նվազեցնել բորբոքումն ու նիհարել։
Նրա բաղադրատոմսը հիմնված է առողջ բաղադրիչների կարևոր համադրության վրա։ Բայց ուշադրությունը սեւեռված է սպիտակուցների վրա, որոնք մեծացնում են մկանային զանգվածը եւ օգնում արագացնել մարսողությունը:
Այս նախաճաշը հարուստ է սպիտակուցներով։ Արդյունքում, դա կօգնի նվազեցնել բորբոքումները, նիհարել և դառնալ ուժեղ և առողջ:
Այս առողջարար սպիտակուցային նախաճաշը պատրաստելու համար շատ ժամանակ և ջանք պետք չէ։
Բաղադրիչներ.
2 հում ձու
մի պտղունց քրքում
մի պտղունց սև կամ կարմիր պղպեղի փոշի
ծով կամ Հիմալայան աղ՝ ըստ ճաշակի
1 ավոկադո
Ջեռոցը տաքացրեք մինչև 225°C, Ավոկադոն կիսով չափ կտրատեք և հանեք փոսը։ Օգտագործեք մի գդալ, որպեսզի անցք կատարեք այնքան մեծ, որ տեղավորվի ձվի մեջ: Այնուհետև ձվերը կոտրեք ավոկադոյի կեսերին: Վերջում ավելացնել համեմունքներ։
Ավոկադոյի կեսերը դնել թխման թերթիկի վրա և դնել ջեռոցում 10-15 րոպե։ Եփելուց հետո դրանք պատրաստ են դառնալ ձեր լավագույն նախաճաշը։
Սպիտակուցային նախաճաշի առավելությունները
Սա հիանալի նախաճաշ է, որը համարվում է գերմթերք: Այն ներառում է D, A, B12, B2, E վիտամիններ, պարունակում է 7 գրամ սպիտակուց և օգնում է կանխել օստեոպորոզը։
Ձուն հարուստ է ճարպերով, ուստի դրանք կարող են օգնել կարգավորել արյան կարմիր բջիջները, բարելավել մարսողությունը, նվազեցնել որովայնի բորբոքումները և խթանել ուղեղի աշխատանքը, տեսողությունը և մաշկի առողջությունը:
Մյուս կողմից, ավոկադոն հարուստ է բջջանյութով, կալիումով, մագնեզիումով, վիտամին E-ով և ֆոլաթթվով։ Այս մթերքը կարող է օգնել ամբողջ օրգանիզմի դետոքսիկացմանը և նաև բարելավել մարսողությունը: Այն լի է առողջ ճարպերով, որոնք վերահսկում են LDL խոլեստերինի մակարդակը և օգնում հավասարակշռել հորմոնների արտադրությունը:
Սա հզոր, սննդարար նախաճաշ է, որը նպաստում է քաշի կորստին և նվազեցնում բորբոքումները, ներառեք այն ձեր սննդակարգում և կտեսնեք դրա օգուտները: