Սպաս պատրաստելուց 1 գլուխ սոխ գցեք մեջը․ Սա սպասի պատրաստման ամենահամեղ և ճիշտ տարբերակն է
Դիտումներ 576
Տոնական խառը ուտեստներից հետո սպասը լավագույն ապուրն է, որ պետք է պատրաստենք և վայելենք։ Սiրով ներկայացնում ենք սպասի պատրաստման եղանակը։ Ձեզ ենք ներկայացնում նաև մի գաղտնիք, թե ինչու՞ ենք սոխը դնում ապուրի մեջ։
Բաղադրամասեր
1 լիտր մածուն,
1 բաժակ սպիտակ ձավար,
150 գրամ թթվասեր,
1 հատ ձու,
1 ճաշի գդալ ալյուր,
30 գրամ կարագ,
աղ,
1 հատ սոխ,
1 փունջ համեմ
Պատրաստման եղանակը տեսանյութում ՝
Ամենաընթերցվածը