Սոխը կտրատել 4 մասի և շարել ամբողջ տանը։ Ինչի համար է դա․ Սոխի բուժիչ հատկությունները. Փորձեք այն և չեք հիասթափվի:
Սոխը աշխարհի ամենահին բանջարեղեններից մեկն է, որն օգտագործվում է ճաշ պատրաստելու համար: Բայց, ավելին, այն ունի բազմաթիվ բուժիչ հատկություններ, որոնք հայտնի են եղել տասնյակ դարեր առաջ և, միաժամանակ, այսօր բացահայտվում են։
Գաղտնիք չէ , որ սոխը խորհուրդ է տրվում ուտել վիրուսային ու մրսածության կանխարգելման ու բուժման համար: Այս միջոցը թեթևացնում է գրիպի ախտանիշները, վերացնում է քթի գերբնակվածությունը, հեռացնում է հազը:
Սա գիտակցում են նույնիսկ ժամանակակից բժիշկները։
Եթե սոխը կտրեք 4 մասի և ամբողջ գիշեր տարածեք տանը, ապա սոխը կսպանի մանրէները և կկանխի գրիպի առաջացումը:
Եվ նույնիսկ ավելի լավ, կտորները դրեք ննջասենյակում՝ մահճակալի մոտ, որպեսզի կարողանաք գիշերը շնչել գոլորշիները։
Սոխը պարունակում է թիոսուլֆինատներ, սուլֆօքսիդներ:
Սոխը կծու համ ու հոտ ունի հենց դրա շնորհիվ։
Այս միացությունները նույնպես կարևոր դեր են խաղում քաղցկեղի և սրտի հիվանդությունների կանխարգելման գործում: Բացի այդ, նրանք օգնում են բարձրացնել դիմադրողականությունը հիվանդությունների կանխարգելման համար: