Սոխի միջոցով ազատվեք ջերմությունից, բորբոքումներից, սրտխառնոցից․ Պարզապես օգտագործեք սոխը այսպես
Սոխը ոչ միայն աշխարհի շատ խոհանոցների մի մասն է, այլև այն շատ օգտակար է և օգտագործում են բժշկության մեջ։
1. Սոխը սրտխառնոցի և փսխումի դեմ (կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ ՝ հատկապես հղիության ընթացքում։)
Երկու սոխը քերել։ Փաթաթեք շղարշով և քամեք, որպեսզի հյութ ստանաք։ Այնուհետև եփեք անանուխի թեյը և թողեք, որ սառչի: Ավելացնել երկու թեյի գդալ սոխի հյութ, եփել հինգ րոպե, իսկ հետո խմել երկու թեյի գդալ անանուխի թեյ: Կրկնեք մինչև սրտխառնոցն ու փսխումը անհետանան։
2. Հազ
Վերցրեք ավելի մեծ սոխ և կտրեք այն կիսով չափ: Ապա ծածկել մեկ ճաշի գդալ շագանակագույն շաքարով և թողնել մեկ ժամ։ Խմեք այս խոտը օրը երկու անգամ՝ հազը թեթևացնելու համար:
3. Ականջի բորբոքում
Սոխը մանր կտրատել և կտորները դնել շղարշի մեջ՝ ամուր կապելով: Ապա դրեք խնդրահարույց հատվածի վրա։ Հեռացրեք այն, երբ ցավը թուլանա։
4. Ջերմություն
Նախ, կոկոսի յուղ քսեք ձեր ոտքերի ներբաններին: Այնուհետև սոխը կտրատել բարակ շերտերով և մի շերտ դնել ոտքի վրա։
Փաթաթել թաղանթով, հագնել գուլպաներ, թողնել, որ աշխատեն և օրգանիզմից հեռացնել տոքսինները։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։