Սոխի միջոցով ազատվեք ջերմությունից, բորբոքումներից, սրտխառնոցից․ Պարզապես օգտագործեք սոխը այսպես

Դիտումներ 1648

Սոխի միջոցով ազատվեք ջերմությունից, բորբոքումներից, սրտխառնոցից․ Պարզապես օգտագործեք սոխը այսպես

Սոխը ոչ միայն աշխարհի շատ խոհանոցների մի մասն է, այլև այն շատ օգտակար է և օգտագործում են բժշկության մեջ։

1. Սոխը սրտխառնոցի և փսխումի դեմ (կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ ՝ հատկապես հղիության ընթացքում։)

Երկու սոխը քերել։ Փաթաթեք շղարշով և քամեք, որպեսզի հյութ ստանաք։ Այնուհետև եփեք անանուխի թեյը և թողեք, որ սառչի: Ավելացնել երկու թեյի գդալ սոխի հյութ, եփել հինգ րոպե, իսկ հետո խմել երկու թեյի գդալ անանուխի թեյ: Կրկնեք մինչև սրտխառնոցն ու փսխումը անհետանան։

 

 

2. Հազ


Վերցրեք ավելի մեծ սոխ և կտրեք այն կիսով չափ: Ապա ծածկել մեկ ճաշի գդալ շագանակագույն շաքարով և թողնել մեկ ժամ։ Խմեք այս խոտը օրը երկու անգամ՝ հազը թեթևացնելու համար:

 



3. Ականջի բորբոքում


Սոխը մանր կտրատել և կտորները դնել շղարշի մեջ՝ ամուր կապելով: Ապա դրեք խնդրահարույց հատվածի վրա։ Հեռացրեք այն, երբ ցավը թուլանա։

 

 

4. Ջերմություն


Նախ, կոկոսի յուղ քսեք ձեր ոտքերի ներբաններին: Այնուհետև սոխը կտրատել բարակ շերտերով և մի շերտ դնել ոտքի վրա։ 



Փաթաթել թաղանթով, հագնել գուլպաներ, թողնել, որ աշխատեն և օրգանիզմից հեռացնել տոքսինները։

 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը